(FOTO) PRIVLAČE NAVIJAČE: Igraju fudbal, a kao da su sišle sa modne piste
Foto: AP

Mame uzdahe sa tribina

(FOTO) PRIVLAČE NAVIJAČE: Igraju fudbal, a kao da su sišle sa modne piste

Fudbal -
Za njih možda niste čuli, ali ćete ostati zadivljeni kada vidite kako izgledaju

Ženski fudbal je u velikoj ekspanziji u prethodne tri decenije, a u zemljama u kojima je on popularan, pojedine igračice se smatraju za „boginje”. Razlozi za to se ne dovode u vezu samo sa nespornim talentom, već i sa lepotom koja prevazilazi granice igrališta.

Odabrali smo neke od njih i ne sumnjamo da će vam se dopasti na prvi pogled.

Ejmi Rodrigez

Ejmi je reprezentativka Sjedinjenih Američkih Država, a trenutno nastupa za Sijetl. Prethodno je igrala za Boston Brejkerse i Filadelfiju. Njena prirodna pozicija je u navali i krasi je brzina

Žonel Filinjo

Ova Kanađanka ima 24 godine i velika je zvezda u svojoj zemlji. Bila je član tima koji je na Olimpijskim igrama 2012. godine osvojio bronzanu medalju. Nastupa za Skaj Blu iz Nju Džersija. Njeno glavno obeležje je duga crna i kosa, a osmeh joj nikada ne silazi sa lica.

Ali Kriger

Već na prvi pogled postaje jasno zašto je smatraju za jednu od najlepših fudbalerki na severnoameričkom kontinentu. Može da igra i u odbrani i u sredini, a članica je Vašington Spirita.

Najeli Rejndžel

Ova lepa dama igra na sredini terena, nastupa za reprezentaciju Meksika, a takođe je član ekipe Skaj Blu.

Selina Vagner

Nemica na terenu odiše gracioznošću, pa tako i ne čudi zašto je zovu balerinom sa zelenih igrališta. Natupa za Volfsburg, ima 24 godine, a svoje obožavaoce je oduševila kada se slikala za Plejboj.

Sidni Lero

Fudbalerka Amerike i članica Sijetla Sidni Lero je veoma talentovana u igri na 'zelenom tepihu', a pored terena ona se ističe i svojim seksi izgledom. Ova lepa fudbalerka je rođena 1990. godine u Kanadi, a u karijeri je čak osvojila i zlato na Olimpijskim igrama 2012. godine. Bila je član mlađih reprezentativnih selekcija Kanade, ali se naposletku odlučila da u seniorskoj konkurenciji igra za SAD.

Loren Seselman

Rođena je u Sjedinjenim Američkim Državama pre 31. godinu, ali nastupa za kanadsku reprezentaciju. Loren je članica Kanzas sitija, a 2012. je osvojila bronzanu medalju na Olimpijskim igrama.

Kajlin Kajl

Ova Kanađanka se sasvim zasluženo našla na našoj listi najpoželjnijih fudbalerki. Članica Vankuvera možda nije toliko popularna kao neke njene koleginice, ali se zategnutim telom i lepotom ipak ističe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track