PARTIZAN IMA VISOKE CILJEVE: Stižu pojačanja za Ligu šampiona

Zoran Popović obećao

PARTIZAN IMA VISOKE CILJEVE: Stižu pojačanja za Ligu šampiona

Fudbal -
Predsednik Partizana najavio da crno-beli posle osvajanja titule imaju velike ambicije u Evropi

Fudbaleri Partizana osvojili su u Kruševcu 26. titulu, a predsednik kluba Zoran Popović najavljuje da će okosnica tima biti zadržana i naredne sezone, dok će u Humsku stići nekolicina kvalitetnih igrača.Prvi čovek crno-belih ne želi da otkriva koliki je budžet kluba u ovom prelaznom roku, ali ističe da će ekipa sigurno biti jača nego ove sezone.- Mnogi su govorili da je ova uprava došla u klub da uništi Partizan, a ovo je naš odgovor. Već sledeće nedelje počinjemo s dovođenjem nekoliko igrača, jer sam u predizbornoj kampanji najavio da ćemo napasti Ligu šampiona, i stojim pri tome - rekao je Popović, a na pitanje da li je reč o zvučnim pojačanjima dodao je:- Svako pojačanje koje dođe u Humsku je zvučno. Razgovaraćemo sledeće nedelje s trenerom Zoranom Milinkovićem, čiji je dolazak u Humsku i prelomio sezonu, pa ćemo u dogovoru s njim videti koga možemo da dovedemo, a ako može da ide. Ova ekipa igrača ostvarila je veliki uspeh i naravno da će za to biti adekvatno nagrađena, što je i predviđeno internim pravilnikom.Pre nekoliko dana potpredsednik kluba Milorad Vučelić istakao je da je za titulu zaslužan samo deo uprave, da bi u Kruševcu malo ublažio svoj stav.- Ovo je titula svih nas i čestitam celom upravnom odboru. Ni sam ne znam koliko sam trofeja osvojio kao član rukovodstva crno-belih, ali nemam dilemu da mi je ova najdraža. Želimo da osvojimo kup, a onda se odmah okrećemo pravljenju tima za narednu sezonu i pohod na plasman u Ligu šampiona - rekao je Vučelić.

Sutra feštaKONCERT, VATROMET I PEHARTitulu šampiona crno-beli osvojili su u Kruševcu, ali će centralna proslava biti upriličena sutra uoči utakmice protiv Novog Pazara.- Pre početka utakmice organizovaćemo koncert Grupe JNA, biće upriličen vatromet i sutra će nam biti uručen pehar, a ulaz će biti besplatan. Ko god se oseća kao partizanovac, treba sutra da bude na stadionu u Humskoj - kaže generalni direktor kluba Miloš Vazura.

Kome ističe ugovor- Vladimir Volkov- Živko Živković - Saša MarkovićKo možda ide- Nikola Drinčić- Nikola Ninković- Andrija Živković- Nenad Marinković- Petar GrbićKo sigurno ostaje- Saša IlićKo su moguća pojačanja- Nikola Trujić- Cezar Romero

Pravi svoje slavljeĐURIĆ: VODIM POPOVIĆA NA MUZIKUBivši predsednik Partizana Dragan Đurić ističe da se neće sutra pojaviti na stadionu u Humskoj na svečanoj proslavi osvajanja 26. šampionske titule.- Titulu sam proslavio u sredu uveče vraćajući se s službenog puta, a sve članove svog Upravnog odbora, samim tim i predsednika Zorana Popovića, vodiću na muziku da obeležimo ovaj uspeh, jer to je i naša titula. Sutra neću doći na stadion, jer se ne pojavljujem na proslavama na koje me niko nije zvao - poručuje Đurić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track