Opet smrt na terenu!

Crni niz

Opet smrt na terenu!

Fudbal -
Fudbaler Livorna Pjermario Morosini preminuo tokom utakmice u Peskari
Dokle više!
Fudbaler Udinezea na pozajmici u Livornu Pjermario Morosini preminuo je u subotu, kada je doživeo srčani udar tokom utakmice Serije B u Peskari! Morosini se srušio u 31. minutu, a napori lekara u lokalnoj bolnici bili su uzaludni, pa je italijanski fudbaler, nepuna dva meseca pre nego što bi napunio 26 godina, zauvek otišao.
U Italiji su odložene sve utakmice predviđene za ovaj vikend, a istovremeno se ispituje odgovornost, jer kola Hitne pomoći nisu mogla brzo da dođu do terena zbog loše parkiranog policijskog vozila.
Morosini je imao težak život. Majka Kamila umrla je kad je imao 15 godina, a otac Aldo dve godine kasnije. Ostao je s bolesnim mlađim bratom i hendikepiranom starijom sestrom. Nedugo zatim preminuo mu je i brat.
- To su stvari koje menjaju život, ujedno te čini ljutim i teraju da ideš dalje i ostvaruješ snove onih koji su otišli - izjavio je svojevremeno Pjermario Morosini.
Uprkos takvim mukama, njegov saigrač iz Vićence Rafaele Šijavi opisao ga je kao uvek nasmejanog.

Uzrok sudar glavama?Italijanski mediji počeli su da objavljuju verzije uzroka smrti fudbalera Livorna. Prema prvim informacijama, on je doživeo trostruki srčani udar, ali se sada sumnja da je uzrok smrti i sudar glavama, pa se infarkt tako isključuje. Više informacija trebalo bi da bude poznato posle autopsije, koja je zakazana za danas.Fudbaleri preminuli na utakmicama od 2008.2008. Gaj Čingoma (Gabon)2008. Rustem Bulatov (Rusija)2008. Hrvoje Ćustić (Hrvatska)2009. Humandi Abdi (Indonezija)2009. Danijel Žarke (Španija)2009. Mauricio Greko (Nemačka)2010. Endurans Idahor (Nigerija)2010. Bartolomeu Opoku (Gana)2010. Goran Tunjić (Hrvatska)2010. Ambroz Vleh (Liverija)2010. Vilson Mene (Nigerija)2011. Lokisimbaje Loko (Čad)2011. Naoki Macuda (Japan)2011. Bobsam Elejiko (Nigerija)2012. Deniju Venkateš (Indija)2012. Pjermario Morosini (Italija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track