(FOTO) Pas mu sažvakao ulaznice za najvažniju utakmicu u životu
Foto: Reuters

Ostao šokiran

(FOTO) Pas mu sažvakao ulaznice za najvažniju utakmicu u životu

Fudbal -
Grimer ostao šokiran kada mu je supruga rekla da je Fredi, mešanac pudlice i koker španijela, njegove ulaznice dobro sažvakao

U velikom finalu za ulazak u Premijerligu sastaće se na Vembliju Midlsbro i Norič Siti. Duel privlači veliku pažnju, ne samo u Engleskoj, a za mnoge navijače je "utakmica života".

Tako se osećao i navijač Noriča Met Grimer, koji je uspeo da nabavi tri ulaznice. Međutim, vrlo lako je mogao da ostane bez njih i to na bizaran način. Naime, Grimer je jedno jutro ostavio ulaznice na stolu i otišao na posao. Posle nekog vremena telefon mu je zazvonio sa porukom "nazovi me hitno". Bila je to njegova supruga koja mu je saopštila tužnu vest.

"Došla mi je poruka 'nazovi me hitno' dok sam bio na poslovnom sastanku. Izašao sam van prostorije da nazovem suprugu jer sam se uplašio da se nešto nije dogodilo nekome u porodici", ispričao je Grimer koji je ostao šokiran kada mu je supruga rekla da je Fredi, mešanac pudlice i koker španijela, njegove ulaznice dobro sažvakao.

Grimeru se u trenutku "srušio ceo svet", ali se ubrzo pribrao i rešio da ne odustaje od velikog finala. Otišao je do kluba, objasnio situaciju i zatražio nove ulaznice, ali mu klub nije udovoljio. Ipak, posle odbijanja nije odustao pa mu se upornost isplatila. Čelnici kluba poručili su mu da dođe po ulaznice, pa će danas od 16 časova biti na stadionu u Londonu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track