TOLE, KOJU SI TI UTAKMICU GLEDAO: Karadžić smatra da se nismo obrukali protiv Danaca

Dokle, bre, više?

TOLE, KOJU SI TI UTAKMICU GLEDAO: Karadžić smatra da se nismo obrukali protiv Danaca

Fudbal -
Prvi čovek FSS-a, posle poraza od Danske, smatra da je srpski tim zaslužio više

BEOGRAD - Fudbaleri Srbije u subotu su ubedljivo poraženi od Danske (2:0), a predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić smatra da se reprezentacija nije obrukala u Kopenhagenu.

"Smatram da smo po prikazanom zaslužili više. Izgubili jesmo, ali se obrukali nismo. Bio bih neiskren kad bih rekao da se iz utakmice u utakmicu ne vidi pomak. Vidi se da igrači mnogo žele dobar rezultat, ali je neverovatno i kakve nam se stvari događaju, kako primamo golove, a kakve sve šanse ne koristimo. Eto, da je samo šansa Mitrovića realizovana, ubeđen sam da bismo okrenuli rezultat", rekao je Karadžić.

Prvi čovek FSSje uveren da će selektor Ćurčić dati rezultat koji se od njega očekuje.

"Znamo dobro koliko su bili posvećeni ovom meču, koliko su uradili da ishod meča u Kopenhagenu bude drugačiji, ali ponavljam, kao da smo ukleti. Verujemo u rad selektora Ćurčića, uvereni smo da će dati rezultat koji svi želimo".

Karadžić smatra da Srbija još uvek ima šanse da izbori plasman na Evropsko prvenstvo.

"Treba li da kažemo da je sve izgubljeno? Ne. Dok ima šanse, ma koliko ona u procentima bila mala, borićemo se. Pred nama je Jermenija, posle Albanija... Na igračima i selektoru je da urade sve kako bi ostvarili dobar rezultat, i pobedili u tim utakmicama", naglasio je Karadžić.

(Sportski žurnal)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track