(VIDEO) ZAGRLITE SVOGA BRATA: Svetski šampioni sa navijačima pevali Oče naš!

Iznenađenje na balkonu

(VIDEO) ZAGRLITE SVOGA BRATA: Svetski šampioni sa navijačima pevali Oče naš!

Fudbal -
Selektor Veljko Paunović, otkrio je okupljenima da su njegovi igrači u svaku utakmicu, zajedno, zagrljeni, kretali pošto bi izgovorili molitvu

BEOGRAD - Više od 100.000 građana dočekalo je omladinsku fudbalsku reprezentaciju Srbije, koja je pre dva dana postala svetski šampion.

Srbija je u subotu na SP na Novom Zelandu za igrače do 20 godina u finalu pobedila Brazil posle produžetaka 2:1.

"Orlićiće" je u otvorenom autobusu od Stare Pazove do Skupštine grada Beograda pozdravilo više od 100.000 građana. Navijači su uz pesme, baklje, zastave i transparente dočekali omladinsku fudbalsku reprezentaciju Srbije.Igrači su predstavljeni pojedinačno na balkonu Gradske skupštine, a onda su sa okupljenim građanima otpevali himnu Srbije, pesmu "Igraj i pobedi", kao i pesmu o Kosovu.

Selektor omladinaca Veljko Paunović zahvalio je okupljenima na podršci, a njegov govor prekidan je povicima "Sad si uz'o trofej, Paune" i "silov'o si Brazil, Paune".

Selektor „orlića“ otkrio je okupljenima da su njegovi igrači u svaku utakmicu, zajedno, zagrljeni, kretali pošto bi izgovorili „Oče naš…“

"Mi ćemo se sada na balkonu svi zagrliti, zagrlite i vi brata do sebe, i idemo svi zajedno – „Oče naš..." rekao je Veljko.

I, u jednom neverovatno emotivnom trenutku, čitav trg, desetine hiljada ljudi, u jedan glas izgovarali su reči molitve:

"Oče naš koji si na nebesima, da se sveti ime tvoje, da dodje carstvo tvoje, da bude volja tvoja…

http://www.youtube.com/watch?v=uVGzU1vLgAg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track