(VIDEO) Grobari na Malti napali navijače Željezničara?
Foto: Youtube

Sukob navijača

(VIDEO) Grobari na Malti napali navijače Željezničara?

Fudbal -
Informacije na Fejsbuk navijačkim stranicama su oprečne. Jedni sumnjaju da se incident dogodio, dok drugi nešto detaljnije opisuju situaciju koja se dogodila na Malti

Na pojedinim društvenim mrežama šire se vesti da su navijači Partizana, odnosno grupa ”Grobari Malta”, napali pristalice Željezničara u ovoj malenoj ostrvskoj državi.

Navijači Željezničara koji se nazivaju Manijaci bodrili su svoj tim u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Informacije na Fejsbuk navijačkim stranicama su oprečne. Jedni sumnjaju da se incident dogodio, dok drugi nešto detaljnije opisuju situaciju koja se dogodila na Malti.

– Buraz, ti grobari Malta su sastavljeni od likova koji nisu baš za zezanje i koji su bili po jakim grobarskim grupama dok nisu otišli na Maltu. Lepa ekipica je dole – jedan je od komentara na Fejsbuku.

Nedugo zatim krenulo je i prepucavanje Grobara i Manijaka koji tvrde da su osmorica srpskih navijača napali dvojicu ispred hotela. Sve je krenulo od navijačke majice koja navodno oduzeta od navijača iz Sarajeva, a koja je počela da se deli društvenim mrežama kao trofej.

– Hahaha, bežali su goli po Malti tražeći muriju da drukaju Grobare koji su im je..li mater. Gde su vam majice Manijaci – jedan je od komenatara na video koji pokazuje nekolicinu navijača Želje na tribinama.

Da sve ovo nije slučajno govori i ovaj komentar…

– Bilo je upozoravanja da moze doći do sukoba. Međutim, mislim da nisu trebali da napadnu grupicu od 10-ak ljudi koji su uglavnom simpatizeri kluba.

http://www.youtube.com/watch?v=CwgR3wcqndE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track