ROMANSA: Direktorku Partizana smuvao golman

Borjan u vezi sa Snežanom Filipović

ROMANSA: Direktorku Partizana smuvao golman

Fudbal -
Otkako si u mom životu, reč ljubav dobila je smisao, napisao je ispod zajedničke fotke nesuđeni golman Zvezde

Nesuđeni golman Crvene zvezde smuvao je direktorku Partizana. Milan Borjan i Snežana Filipović obelodanili su ljubavnu vezu.O njihovoj vezi spekulisalo se prethodnih dana, međutim ni on ni ona nisu pričali o tome. A sada - fotografije govore više od hiljadu reči.Snežana Filipović svojim atraktivnim izgledom i pojavom mamila je uzdahe mnogih navijača Partizana, a i onih drugih. Iako se trudila da svoj privatni život čuva od javnosti, ovaj put nije mogla. Milan Borjan nije želeo da skriva emocije, a ispod fotografije na Instagramu koja oslikava njihovu sreću napisao je:- Otkako si u mom životu, reč ljubav dobila je smisao!

Dama vozi... Sneža za volanom, Milan suvozač
Dama vozi... Sneža za volanom, Milan suvozač

Zaljubljena direktorka odmah je lajkovala napisano, a na drugoj fotografiji Snežanina najbolja drugarica i koleginica iz Partizana Biljana Obradović takođe je pozitivno komentarisala vezu Filipovićeve i Borjana.Direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić tražio je ovog leta Milana Borjana, ali do dogovora nije došlo, pa je stameni Kninjanin s kanadskim pasošem odlučio da potpiše za bugarski Ludogorec. Zanimljivo je da je u bogatoj karijeri bio član čuvenog argentinskog kluba River Plejta, te urugvajskog Nacionala. Snežana Filipović nalazi se na mestu direktora marketinga FK Partizan od leta 2012, završila je Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu, a dve godine je radila u marketingu Univerziteta Megatrend.

Palo i letovanje... Golman i direktorka na moru
Palo i letovanje... Golman i direktorka na moru

Okružena golmanimaUPOZNAO IH SNEŽIN BRATSnežanu Filipović i Milana Borjana upoznao je rođeni brat direktorke Partizana Nenad, inače golman niškog Radničkog. Milan Borjan i Nenad Filipović zbližili su se u prolećnom delu sezone, a upoznavanje sa sestrom Snežanom desilo se slučajno i njih dvoje su prvo bili prijatelji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track