(VIDEO) SVINJSKA GLAVA, SKUTER, BOMBA, VIBRATORI: Evo čime su sve navijači gađali fudbalere
Foto: Printskrin

Svašta je letelo na teren

(VIDEO) SVINJSKA GLAVA, SKUTER, BOMBA, VIBRATORI: Evo čime su sve navijači gađali fudbalere

Fudbal -
Pored metalnog novca, upaljača i flaša na terenu smo imali priliku da vidimo i neke neverovatne stvari

Fudbalski navijači često svoje nezadovoljstvo iskazuju bacanjem raznih predmeta na teren.Pored metalnog novca, upaljača i flaša na terenu smo imali priliku da vidimo i neke neverovatne predmete.

Ovo su neke od najčudnijih stvari koje su se zahvaljujući nervoznim i kreativnim navijačima našle na fudbalskom terenu.

Svinjska glava

Luis Figo je 2000. godine učinio nešto što se ne prašta - prešao je iz Barselone u Real Madrid. Navijači Barse mu to nisu oprostili. Dve godine kasnije na El klasiku sa tribina Nou Kampa leteli su upaljači, plastične i staklene flaše, ali i jedna svinjska glava.

Čokoladice

Kada je Gaskoin prešao u Totenhem, navijači Njukasla su se setili da je popularni Gaza, kome se zameralo da ima višak kilograma, isticao da voli mars čokoladice. Oni su na utakmici protiv Totenhema zasuli teren čuvenim čokoladicama, a sjajni Gaza je uzeo jednu i pojeo je.

Šargarepe

Na utakmici grčkih klubova Iraklisa i Panatinaikosa, Giorgios Karagounis je krenuo da izvede korner, a navijači Iraklisa su ga u tom momentu zasuli šargarepama.

Bomba

Na utakmici Milvola i Brentforda davne 1966. godine jedan navijač je na golmana gostiju bacio, verovali ili ne, bombu. Eksplozivna naprava na sreću nije aktivirana, ali je stadion bio ispražnjen.

Vibratori

Na jednoj utakmici argentinske lige sa tribina su doleteli vibratori. Nije poznato šta su navijači želeli da poruče.

Skuter

Navijači Intera su 2001. godine, pre meča sa Atalantom, jednom od gostujućih navijača ukrali skuter i nekako ga uneli na stadion. Prvo su pokušali da ga zapale, međutim, to im nije pošlo za rukom. Onda su krenuli da ga bace na teren, ali je sleteo samo na donju tribinu.

Lopte za plažu

Na derbiju između Rendžersa i Seltika krajem 2003. godine, gostujući navijači su na teren bacili stotine naduvanih lopti za plažu. To je bio "poklon" za domaće navijače, da se zabaljaju jer je Seltik te sezone igrao finale Kupa UEFA, Rendžersi su ispali još u grupnoj fazi.

Na utakmici argentinske lige između Argentinos Juniorsa i Belgana, jedan razočarani navijač gostiju je svoje fudbalere gađao protezom.

Banane

Neretko se dešavalo da navijači imaju rasističke ispade, pa da tamnopute fudbalere gađaju bananama. Tako su navijači Viljareala gađali Alveša, a on im je genijalno odgovorio. Hladnokrvno je pojeo bananu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track