CRNO-BELI U VAZDUHU: Kopilot odlepio zbog Božinova, pilot poželeo dva, tri komada
Foto: Fonet

Na putu do Bukurešta

CRNO-BELI U VAZDUHU: Kopilot odlepio zbog Božinova, pilot poželeo dva, tri komada

Fudbal -
Zanimljivo je bilo fudbalerima Partizana u avionu, a na kraju su svi dali autogramu za velikog navijača sa KiM, kome je otac poginuo u NATO agresiji

Italijan Rabasko Karlo, kopilot, koji je pomagao pilotu Stevanu Ignjatoviću u upravljanju avionom s igračima Partizana do Bukurešta, specijalne pozdrave je uputio bugarskom fudbaleru Valeriju Božinovu.

Najpre je kapetan Ignjatović pozdravio napadača crno-belih u Karlovo ime, a onda se oglasio i Italijan.

"Moje ime je Rabasko Karlo, ja sam iz Italije. Želim vam ugodan let i mnogo uspeha na utakmici protiv Steaue. Posebno pozdravljam gospodina Valerija Božinova", rekao je Karlo, koji je inače veliki navijač Juventusa.

Nakon njegovih reči usledio je aplauz u avionu i ovacije bugarskom internacionalcu, a onda je neko od članova ekspedicije crno-belih dobacio:

"Božo, platili smo mu 50 evra da kaže ovo".

Naravno, opet je usledio smeh, a aplauz je nastao i nakon još jednog obraćanja pilota Ignjatovića odmah nakon sletanja u Bukurešt.

"Želim vam da pobedite s najmanje dva gola razlike i nadam se da će i u Steauinu mrežu da skliznu dva, tri komada. Imate pozdrave i podršku još jednog velikog partizanovca, a to je moj sin. Takođe, zamolio bih sve igrače Partizana za autogram, a to je za jednog momka s Kosova i Metohije, čiji je otac bio borbeni pilot i poginuo je za vreme NATO agresije 1999. godine. On je veliki partizanovac, ali ne može često da dolazi u Beograd da vas gleda".

Naravno, prvotimci crno-belih su mu izašli u susret i podelili autograme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track