KARADŽIĆ O MEČU NA VRAČARU: Zvezdin potpredsednik je ispred FSS zadužen za takmičenje
Foto: Dado Đilas

Vratio se u Savez

KARADŽIĆ O MEČU NA VRAČARU: Zvezdin potpredsednik je ispred FSS zadužen za takmičenje

Fudbal -
Ako nakon svega neko od mene traži objašnjenje onda smo džaba krečili, rekao je predsednik FSS

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, vratio se sa odmora i susreo sa novinarima prvi put od kako je u prvom meču nacionalnog prvenstva Crvena zvezda na Vračaru posle čudnog preokreta savladala OFK Boegrad sa 6:2.

Karadžić je govoreći o tom meču, na koktelu posvećenom rastanku FSS-a i Veljka Paunovića, ponovio da je bio na odmoru i da utakmicu nije gledao.

Prvi čovek srpskog fudbala je istakao da je Savez sa svoje strane učinio sve da liga bude regularna i podvukao da ne razume zašto posle svega neko od njega traži objašnjenje dešavanja na utakmici koju nije posmatrao. "Bio sam 17 dana na odmoru i bilo mi je lepo. Meč na Vračaru me je zatekao na Žabljaku tako da ga nisam gledao. Znate šta, nisu nam potrebne takve stvari. Umesto toga treba gledati samo tim, igru i fudbalere, a ne da energiju trošimo na konferencijama za novinare. Pojedincima je lakše to... Mi smo mesec dana potrošili dogovarajući regularnost takmičenja, ponašanje u javnosti, odredili smo i Zvezdinog potpredsednika za potpredsednika Saveza zaduzenog za regularnost i videli smo na kraju svi sta se dogodilo. Ako nakon svega neko od mene traži objašnjenje onda smo džaba krečili", rekao je Karadžić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track