(VIDEO) TRASVESTITI U KREVETU, JAMAJKA U AFRICI: Pogledajte najveće blamove fudbalera
Foto: Reuters

Nasmejaće vas

(VIDEO) TRASVESTITI U KREVETU, JAMAJKA U AFRICI: Pogledajte najveće blamove fudbalera

Fudbal -
Tu su: Brazilac Ronaldo, Edison Kavani, Kristijano Ronaldo, Frenk Lampard i naravno Mario Baloteli

Na terenu nas oduševljavaju, a izvan njega zasmejavaju. Neki od fudbalera, junaka ove priče su jednostavno budalasti, drugi nemaju sreće ili su smotani.

Mario Baloteli je imao nekoliko "bisera". Svi se sećaju početka njegove karijere u Mančester Sitiju kada je na zagrevanju nije znao navući marker. Mario se mučio i mučio, pa i odustao, a u pomoć mu je pritekao trener. Svakome se to može dogoditi rekli bi, ali ne dva puta. Skinuo je marker, a kada ga je ponovno trebao navući, Baloteli opet nije znao!

http://www.youtube.com/watch?v=Ui43ITOnF7E

Još jedan biser iz vremena Sitija. Italijan se sa prijateljima zaigrao u kući, kroz prozore su ispaljivali vatromet i izazvali požar! Sve se to događalo noć uoči derbija sa Junajtedom, a napadač je na kraju morao prespavati u hotelu. Čini se kako ga to ipak nije poljuljalo jer je Siti slavio sa 6:1, Baloteli je postigao pogodak, a na proslavi otkrio poruku...Ko se nije nasmejao na fotografiji Kevina Kempla i štapa za selfi? On je odlučio da se slika, ali nije najbolje shvatio njegovu upotrebu pa je štap okrenuo naopako, čime je on izgubio svrhu.

Ima i onih koji se znaju našaliti na svoj račun... Frenk Lampard se na letovanju pokušao uspeti lestvama od užeta, ali nije išlo po planu pa je pokušaj završio dosta komično. Lampard video nije zadržao za sebe nego ga je objavio na društvenim mrežama uz poruku: "Možda sam odlikovan Redom britanskog kraljevstva, ali čini se da se ne znam penjati po lestvama."

I may have an OBE but it seems I can't climb a ladder #sticktothedayjob

Posted by Frank Lampard on субота 13. јун 2015.

Oprobao se u španskoj ligi jednu godinu, video da to nije to pa se vratio u Englesku. Ali je na putu u Španiji nešto zaboravio, da nešto - luksuzni Porše! Dame i gospodo - Džermejn Penant!

"Porše? Pa ja sam zaboravio da ga imam," rekao je zbunjeni igrač kada su ga kontaktirali iz bivšeg kluba. Skupocena igračka na putu stajala pet meseci i skupljala kazne, a čovek je to jednostavno smetnuo s uma...

Barselona je 2013. godine osvojila Primeru, a na proslavi titule se "neslavno proslavio" Aleks Song.Kapitan Karles Pujol je smatrao da je najbolje da osvojeni trofej podignu Erik Abidal i Tito Vilanova, jer su obojica proživeli teške borbe sa bolešću. A onda se dogodio Aleks Song - Kamerunac je pomislio da Pujol trofej donosi njemu, pa mu je krenuo u susret sa osmehom na licu. Izgleda da je smatrao da je imao veliki uticaj u timu te sezone - sa klupe i da pored svih zvezda baš on zaslužuje dići pehar.

http://www.youtube.com/watch?v=HNKK4WLJqWY

Neko je jednostavno budalast, neko nema sreće, a kod Ronalda se spojilo oboje. Legendarni Brazilac se osramotio 2008. godine, kada je unajmio prostitutke. Još bi to i bilo u redu da se nije prevario, pa umesto dama u sobu nije doveo tri transvestita. Slučaj se završio svađom, prijavom policiji, a nije dugo trebalo da osvane i u medijima...

Kristijano Ronaldo se osramotio ni više ni manje nego na kraljevskom dvoru. U kraljevskoj je palati u Madridu Ronaldo primio nagradu za najboljeg igrača s područja Pirinejskog polustrva i Južne Amerike, a priznanje mu je uručila španska kraljica Sofija. Sve bi bilo u redu da igrač tokom svečane dodele nije žvakao žvaku, ni ne pokušavajući to sakriti. Nekoliko puta je upozoravan, ali se samo smejao. Pre susreta s kraljicom ipak je izvadio žvaku - pljunuoje u ruku i stavio u džep. Srećom, sa kraljicom se rukovao onom čistom rukom.

http://www.youtube.com/watch?v=-1Uqc8huDGk

Pošteno se izblamirao i Edinson Kavani - istina, ne delom nego rečima. Na ovogodišnjem Kupu Amerike Urugvaj je otvorio nadmetanje utakmicom protiv Jamajke, reprezentacije koja je dobila pozivnicu za takmičenje. Kavani je izgleda bežao sa geografije, pa je tokom konferencije za medije više puta ponovio da je Jamajka afrička reprezentacija.

http://www.youtube.com/watch?v=8MlcA8qlvq0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track