DANILOVIĆ ZA KURIR: Pare su fudbalskog kluba, nek rade s njima šta hoće
Foto: Dragana Udovičić

Predsednik Partizana reagovao na odluku Miloša Vazure

DANILOVIĆ ZA KURIR: Pare su fudbalskog kluba, nek rade s njima šta hoće

Fudbal -
Predsednik KK Partizan pomirio se sa tim da FK Partizan, uprkos višemilionskoj zaradi od UEFA, neće pomoći košarkašima crno-belih

Odluka Fudbalskog kluba Partizan da, uprkos višemilionskoj zaradi od uspeha na evropskoj sceni, uskrati finansijsku pomoć košarkaškoj sekciji SD Partizan izazvala je i reakciju predsednika kluba Predraga Danilovića.- Novac je njihov, kao i pravo šta će sa istim da urade - rekao je za Kurir Predrag Danilović.Podsetimo, generalni direktor Fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura za jučerašnje izdanje Kurira je otkrio da košarkaška sekcija ne može da računa na pomoć.- Imamo mnogo svojih problema i sad nismo u situaciji da pomognemo košarkaškoj sekciji. Postoji veliki broj nasleđenih dugova - naveo je Vazura.

Trzavice u crno-beloj porodici... Fudbaleri Partizana
Trzavice u crno-beloj porodici... Fudbaleri Partizana

Ovo je prilično iznenađujuća odluka, s obzirom na to da je FK Partizan u martu ove godine posle prodaje Petra Škuletića uplatio 200.000 evra na račun KK, što je nekadašnjem šampionu Evrope olakšalo egzistenciju u možda najtežim trenucima u istoriji. Mnogi navijači crno-belih očekivali su da se takav trend nastavi, ali KK Partizan moraće da se osloni na druge izvore finansiranja, kojih je sve manje.

Ne da pare... Miloš Vazura
Ne da pare... Miloš Vazura

Bez dobitiOD MILUTINOVA NI DINARA, TROJKA OPROSTILA DUGOVEKlub od prelaska Bogdana Bogdanovića u Fenerbahče nije napravio dobar posao sa transferom igrača. Nikola Milutinov, koji je trebalo da donese značajan priliv, iskoristio je činjenicu da nije redovno isplaćivan i izdejstvovo je raskid ugovora, a Partizan je ostao kratkih rukava. Jedina dobit od igrača je, kako nezvanično saznajemo, odluka Saše Pavlovića, Milana Mačvana i Dragana Milosavljevića da oproste dugove.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track