NE MRDA NIGDE: Rodžers uverava da će Lazar Marković i dalje biti fudbaler Liverpula
Foto: Reuters

Mora da iskoristi šansu

NE MRDA NIGDE: Rodžers uverava da će Lazar Marković i dalje biti fudbaler Liverpula

Fudbal -
Srpski reprezentativac je prošle godine samo 11 puta bio starter u Premijer ligi, a u prvom kolu ove sezone ga nije bilo ni na klupi

Iako je prošle godine samo 11 puta bio starter u Premijer ligi, a u prvom kolu ove sezone ga nije bilo ni na klupi, Lazar Marković će i dalje biti fudbaler Liverpula, izjavio je trener Brendan Rodžers, javljaju engleski mediji.

Na pitanje o tome kakav je status dva mlada fudbalera koje je Rodžers prošlog leta ukupno platio 32 miliona funti, Alberta Morena i Lazara Markovića, Brendan uverava da će talentovani fudbaleri ostati u Liverpulu i ove sezone.

"Oba fudbalera su veoma talentovana. Možda prvi put u svojim karijerama ne igraju konstantno u prvom timu. Razgovarao sam sa obojicom i oni znaju da je pred nama duga i teška sezona. Potrebni su nam i ako iskoriste šansu kako treba, sigurno će sačuvati svoje mesto u timu.", uverava stručnjak iz Severne Irske.

Podsećanja radi, u proteklim danima se pominjala mogućnost Markecovog povratka u Benfiku, ali izgleda da od toga neće biti ništa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track