SRPSKA POSLA: Fudbaleri Mladosti iz Lučana tvrde da ih maltretiraju u klubu, evo na koji način
Foto: Utakmica.rs

Stigli do Arbitražnog suda

SRPSKA POSLA: Fudbaleri Mladosti iz Lučana tvrde da ih maltretiraju u klubu, evo na koji način

Fudbal -
Igor Zonjić i Milan Radin kažu da su sklonjeni iz ekipe, jer nisu hteli da produže ugovore

Dvojica igrača Mladosti iz Lučana, Igor Zonjić i Milan Radin, tvrde da su se našli na ledu u klubu, jer nisu hteli da produže ugovore.

Zamoljen da prokomentariše Zonjićev status, trener Mladosti Neško Milovanović rekao je da igrač "uredno trenira sa ekipom" i dodao nekoliko uvreda na račun novinara.

Igor Zonjić je prošle sezone upisao 21 nastup za Mladost, dok je klub odlučio da ga ne licencira za ovu sezonu.

"Situacija je takva da sam na Arbitražnom sudu. Nisam licenciran, još uvek nisam zvanično suspendovan, ali u klubu stoji da jesam, tako da ne znam kakva je situacija. Uglavnom, u timu me nema jer nisam želeo da produžim ugovor koji mi ističe na kraju sezone. Iz kluba za sada ne mogu, jer moram da čekam konačnu presudu Arbitražnog suda", rekao je 24-godišnji Zonjić.

Kroz sličnu situaciju prolazi i doskora standardni prvotimac Milan Radin.

"Status u klubu mi je isti kao i Igorov (Zonjić prim.aut). Nisam želeo da produžim ugovor i odmah sam sklonjen iz ekipe. Trenirao sam individualno dva puta dnevno, trčao sam po više od 20 kilometara na temperaturi od 40 stepeni, a sada čekam presudu Arbitražnog suda", istakao je Radin, inače Zonjićev vršnjak.

Na pitanje da li je Upravni odbor kluba zvanično doneo odluku o suspenziji, Radin je kratko odgovorio:

"Samo mi je rečeno da sam suspendovan".

Trener Nenad Milovanović demantovao je pred meč prvog kola u Jagodini da su dvojica igrača suspendovana. U sličnoj situaciji navodno je bio i najbolji strelac Superlige prošle sezone Patrik Eze Frajdej, ali je i te spekulacije Milovanović tada odlučno demantovao. Nigerijac je u međuvremenu napustio klub i otišao u Ujedninjene Arapske Emirate, a nije poznato koliko je Lučancima pripalo na ime obeštećenja.

Mladost posle šest kola Superlige nalazi se na deobi 13. mesta, sa Voždovcem i Radnikom, pošto su sve tri ekipe osvojile po pet bodova.

(utakmica.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track