DA LI SE UMEŠALA TREĆA STRANA: Evo šta je Ivanića i Zdjelara sprečilo da pređu u Partizan
Foto: Saša Pavlić

Ostali u svojim klubovima

DA LI SE UMEŠALA TREĆA STRANA: Evo šta je Ivanića i Zdjelara sprečilo da pređu u Partizan

Fudbal -
Čelnici Partizana ponudli su Vojvodini obeštećenje od dva miliona evra

BEOGRAD - Fudbaler Vojvodine Mirko Ivanić nije prešao u Partizan iako je rukovodstvo novosadskog kluba prihvatilo ponudu crno-belih od dva miliona evra.Vojvodina i Partizan su pregovarali tokom ponedeljka, a iako su se bile pojavile informacije da je dogovor postignut do njega nije došlo."Istina, ponudili smo dva miliona evra Vojvodini što je rukovodstvo kluba prihvatilo. Međutim, nisu uspeli da stupe u kontakt sa fudbalerom i taj transfer je propao", rekao je za Sportski žurnal prvi čovek Partizana Zoran Popović i na taj način demantovao da je transfer stopiran zbog bliskih odnosa rukovodstva Vojvodine i Crvene zvezde-. Crno-beli su bili na korak i od angažovanja fudbalera Olimpijakosa Saše Zdjelara, ali ni ovaj transfer nije realizovan. Zdjelar je trebalo da dođe da jednogodišnju pozajmicu u Partizan.

Mozzartsport navodi da su se na društvenim mrežama pojavile su informacije da je ova dva transfera sprečila treća strana. Prelazak Zdjelara u Partizan su navodno sprečili navijači Olimpijakosa koji su u bratskim odnosima sa pristalicama Zvezde. Na društvenim mrežama pojavila se i priča da je Ivanić poručio navijačima Zvezde da ne brinu i da neće otići u Partizan.

Zdjelar (20) je ponikao u OFK Beogradu, a član je Olimpijakosa od 2013. On je poslednju sezonu proveo na pozajmici u OFK Beogradu. Zdjelar je sa omladinskom reprezentacijom Srbije osvojio zlato na SP na Novom Zelandu.Zdjelar je na svom profilu na Instagramu ostavio sledeći status

A photo posted by Sale Zdjelar (@sasazdjelar) on Aug 31, 2015 at 2:21pm PDT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track