Vojvodina degradirala četvoricu fudbalera
Foto: Saša Pavlić

kazna

Vojvodina degradirala četvoricu fudbalera

Fudbal -
Prema sajtu tog fudbalskog kluba, iz ekipe su udaljeni Nemanja Supić, Aleksandar Katai, Branislav Trajković i Danijel Mojsov. Upravni odbor naveo je da je posle "žestokog prolećnog posrtanja i eliminacije iz Kupa Srbije od Borca a onda i blamaže u Subotici i poraza od Spartaka od 5:1 bio prisliljen na radikalne poteze.

NOVI SAD - Četiri fudbalera Vojvodine udaljeni su iz prvog tima do kraja sezone, odlučio je upravni odbor tog novosadskog tima, nakon loših rezultata ekipe. Prema sajtu tog fudbalskog kluba, iz ekipe su udaljeni Nemanja Supić, Aleksandar Katai, Branislav Trajković i Danijel Mojsov. Upravni odbor naveo je da je posle "žestokog prolećnog posrtanja i eliminacije iz Kupa Srbije od Borca a onda i blamaže u Subotici i poraza od Spartaka od 5:1 bio prisliljen na radikalne poteze".

"Što se pomenutih igrača tiče, svi krediti su potrošeni i potezi koje smo povukli ujedno su i naša poruka da ne postoje ni umišljene, ni istinske zvezde koje mogu da se ponašaju mimo pravila kluba kakav je Vojvodina", navodi se u saopštenju.

Fudbaleri koji su odstranjeni iz prvog tima dobili su posebnog trenera sa kojim će trenirati do kraja sezone, a Upravni odbor je najavio i nove mere koje će zavisiti od rezultat ekipe do kraja sezone.

Supić može da počne sa traženjem novog kluba, dok Trajković i Mojsov koji imaju važeće ugovore i sigurno neće napustiti klub, a od njihovog ponašanja i profesionalnog pristupa zavisi status u klubu poručuju iz Vojvodine.

O statusu Kataia je obevešten njegov klub Olimpijakos iz Atine. Vojvodina je trenutno četvrtoplasirani tim na tabeli Superlige, a ispala je iz Kupa Srbije posle poraza na svom terenu od čačanskog Borca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track