(VIDEO) MOŽE LI OUMARU KAO KLEO: Kamerunac igrao derbi za Zvezdu, a sada je napada u dresu Partizana
Foto: Crvenazvezdafk.com

Ne prihvata remi

(VIDEO) MOŽE LI OUMARU KAO KLEO: Kamerunac igrao derbi za Zvezdu, a sada je napada u dresu Partizana

Fudbal -
Brazilac se u prvom okršaju "večitih" po prelasku iz crveno-belog u crno-beli tabor upisao u strelce

Fudbaleri Partizana Valeri Božinov i Abubakar Oumaru poručili su danas da ne bi prihvatili nerešen rezultat u predstojećem "večitom derbiju" i da se nadaju pobedi protiv Crvene zvezde.

"Idemo na Marakanu da pobedimo. Imamo odlične igrače i ne bojimo se pritiska. Zvezda je prva na tabeli, imamo respekt prema njoj, ali pričaćemo na terenu", rekao je Božinov posle treninga u SC Teleoptik u Zemunu.

Bugarski napadač oporavio se od povrede zgloba i biće spreman za utakmicu u subotu.

"Juče sam uradio lekarski pregled i spreman sam. Naporno sam radio na oporavku dve nedelje, nisam igrao za reprezentaciju i lečio sam se metodom sa pijavicama. Očekuje nas specijalna utakmica i verujem da ćemo svi biti na nivou", istakao je Božinov i naveo da domaći teren neće predstavljati prednost za Crvenu zvezdu.

Kamerunac Oumaru će drugi put biti učesnik derbija pošto je 2009. godine nastupao za crveno-bele u 136. okršaju "večitih" rivala.

"Sećam se tog derbija, igrali smo Kleo i ja u dresu Crvene zvezde, međutim, sada je najbitnije da pričamo o Partizanu. Potrebni su nam bodovi, jer smo treći na tabeli. Ne želimo remi, idemo na pobedu", rekao je Oumaru i poručio da je recept za pobedu nastup crno-belih u Evropi.

Sigurno bi Kamerunac voleo da mu bude poput Kleovog. Podsetimo, Brazilac je u prvom derbiju po prelasku iz Zvezde u Partizan postigao gol.

Predstojeći 149. derbi srpskog fudbala između Crvene zvezde i Partizana igra u subotu na stadionu "Rajko Mitić" od 18 sati.

http://www.youtube.com/watch?v=zrU52OhfWOY
http://www.youtube.com/watch?v=xsxcJEg4q_w

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track