ĆIRKOVIĆ: Derbi je rešen u prvih 20 minuta
Foto: Saša Pavlić

Meč za zaborav

ĆIRKOVIĆ: Derbi je rešen u prvih 20 minuta

Fudbal -
Nismo ušli u utakmicu onako kako smo hteli, prvih 20 minuta smo odigrali dosta nervozno - rekao je fudbaler Partizana

BEOGRAD - Fudbaler Partizana Lazar Ćirković rekao je da crno-beli u prvih 20 minuta utakmice protiv Crvene zvezde nisu ličili na sebe i ocenio da je to rešilo 149. "večiti" derbi.

"Nismo ušli u utakmicu onako kako smo hteli, prvih 20 minuta smo odigrali dosta nervozno. To ne liči na nas, odstupa od naše igre... Stvarno ne znam koji je bio razlog da smo tako nervozno ušli u utakmicu. Nismo imali pas, nismo imali igru. Mislim da je utakmicu odlučilo prvih 20 minuta", rekao je Ćirković novinarima na stadionu "Rajko Mitić" posle utakmice.

Fudbaleri Partizana izgubili su sinoć od Crvene zvezde sa 1:3 u utakmici devetog kola Super lige Srbije. Strelci za crveno-bele bili su Ugo Vijeira u 27. i 50. minutu i Aleksandar Katai u 55. Jedini gol za Partizan postigao je Alen Stevanović u 45. minutu.

"Poslednjih 20 minuta prvog poluvremena smo počeli da ličimo na sebe, dali smo gol u pravo vreme, otišli na pauzu, dogovorili se kako da odigramo drugo poluvreme. Međutim, dva brza gola su nas presekla. Iako smo posle toga imali neke šanse, nismo mogli da se vratimo", naveo je Ćirković.

Zvezda je lider Super lige Srbije i posle devet utakmica ima 23 boda, osam više od trećeplasiranog Partizana, koji ima utakmicu manje.

"Idemo dalje, moramo ovo što pre da zaboravimo jer nas čekaju utakmice u Evropi... Ništa nije gotovo, prvenstvo je dugo, tu je novi sistem takmičenja, videćemo šta će sve to doneti", dodao je Ćirković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track