(VIDEO) GOMILA SPORNIH SITUACIJA: Gol Voždovca, penal za Partizan, poništen pogodak Zmajeva
Foto: Saša Pavlić

Biće reakcija na suđenje

(VIDEO) GOMILA SPORNIH SITUACIJA: Gol Voždovca, penal za Partizan, poništen pogodak Zmajeva

Fudbal -
Procenite sami da li je sudija Jeremić doneo ispravne odluke

Fudbaleri Partizana savladali su posle preokreta ekipu Voždovca rezultatom 2:1, a meč na Vračaru obeležile su brojne sporne situacije.

Prva se dogodila već u četvrtom minutu, kada je Nikola Ćirković doneo prednost domaćem timu. Alen Mašović je poslao sjajan pas ka Ćirkoviću, koji je utrčao u sredinu, obišao golmana Živkovića i prosledio loptu u mrežu. Fudbaleri Partizana su smatrali da je Ćirković bio u nedozvoljenoj poziciji, a zbog položaja kamera na stadionu na Vračaru, teško se može utvrditi da li su bili u pravu.

http://www.youtube.com/watch?v=0ZQN2HCqWog

Druga sporna situacija viđena je u 70. minutu utakmice, kada je sudija Jeremić pri rezultatu 1:1 dosudio jedanaesterac za crno-bele. Abubakar je posle duela sa jednim fudbalerom domaćeg tima pao u šesnaestercu. Sudija je video da je povučen i pokazao je na belu tačku. Da je ruka fudbalera Voždovca bila na ramenu napadača Partizana - bila je, a da li je to dovoljno za penal, procenite sami.

http://www.youtube.com/watch?v=M24u1YZk2O8

Treća sporna situacija viđena je u samom finišu utakmice. U 87. minutu dosuđen je slobodan udarac za Voždovac. Fudbaler domaćeg tima je sjajno centrirao, Mihajlov je sjajno skočio i glavom matirao Živkovića, ali sudija je svirao ofsajd.

http://www.youtube.com/watch?v=Irlu0eMA5PY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track