SRBIN MLADENOVIĆ SRUŠIO ROMU: Toti se izvukao, nije osetio moje golove
Foto: AP

Kakav Bate, strašan Bate

SRBIN MLADENOVIĆ SRUŠIO ROMU: Toti se izvukao, nije osetio moje golove

Fudbal -
Bilo bi mi još draže da je legendarni Princ od Rima mogao da igra, moji golovi i naša pobeda došli bi više do izražaja

Kakav Bate, strašan Bate. Ovo se čulo posle eliminacije Partizana iz plej-ofa Lige šampiona, a govori se o tome i sada posle pobede beloruskog kluba nad Romom - 3:2.Sa dva gola u mreži „vučice“ Srbin Filip Mladenović izborio se za mesto junaka meča drugog kola elitnog takmičenja. Bivši fudbaler Crvene zvezde u intervjuu za Kurir ne krije da je srećan zbog svog učinka, ali i žali što to na terenu nije video velikan Frančesko Toti.Kakav bi bio osećaj da ste pobedili, a da je igrao legendarni Princ od Rima?- Naravno da je on veliki igrač i da za Romu mnogo znači. Bilo bi mi još draže da je mogao da nastupa za Romu, da nije povređen. Naša pobeda i moji golovi dobili bi još više na značaju. Ipak, svako ko igra za njih veliki je fudbaler i smatram da su u pitanju nijanse što se tiče kvaliteta. Najvažnije je da smo dobili tako veliki klub jer, osim nas, malo ko je u Evropi verovao u naš uspeh.Da li si svestan učinka posle prespavane noći?- Lep je osećaj, moram da priznam. Imao sam dva odlična šuta koja su završila u golu. Smatram da smo svi kao tim odigrali fantastično prvo poluvreme, a najbolji pokazatelj je to što smo vodili sa 3:0. Oni su nas stegli u nastavku, ali mislim da smo zasluženo slavili. Nije mala stvar ostvariti pobedu u Ligi šampiona, mada i dalje ne gajimo neke nade da možemo da se domognemo druge faze. Idemo iz utakmicu u utakmicu. Okrećemo se sada prvenstvenom meču za vikend, kada možemo da overimo titulu.Koja je utakmica bila teža, ova protiv Rome ili dva susreta protiv Partizana?- Ova u Ligi šampiona, definitivno. Pritom, mogao je da se vidi odličan fudbal, s mnogo šansi. Što se tiče duela protiv Partizana, ta utakmica je bila više psihološka jer je bila kvalifikaciona. Tada je bio mnogo veći pritisak.Milan Nastić

Pohvale sa svih stranaHVALA TRENERU NA LEPIM REČIMAKoliko ti znače pohvale trenera Aleksandra Jermakoviča posle trijumfa nad Romom? Rekao je da su tvoji golovi ukras velike pobede.- Naravno da mi znače pohvale, pogotovo kad tako nešto kaže šef. Biće to dodatni motiv za mene. Idemo dalje.

Tako je radio i ŽigićMI ZVEZDAŠI ZNAMO S ROMOMPre 10 godina Zvezda je pobedila Romu sa 3:1, dva gola dao je Nikola Žigić. Pokazalo se da vi zvezdaši znate s „vučicom“?- Sećam se tog meča. Očigledno je da smo mi predodređeni da postižemo golove protiv Rome. Lepo je to. Očigledno nas motivišu mečevi protiv kluba iz Rima - nasmejao se Mladenović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track