(VIDEO, FOTO): 10 izjava Dejvida Bekama koje će vas raspametiti
Foto: Reuters

Kad legenda progovori

(VIDEO, FOTO): 10 izjava Dejvida Bekama koje će vas raspametiti

Fudbal -
Šta god da Beks uradi ili kaže, to odzvanja, s obzirom na njegovu reputaciju
1 / 4 Foto: Reuters

Dejvid Bekam je legenda engleskog i svetskog fudbala. Sada uživa u penziji.

Za reprezentaciju Engleske odigrao je 117 utakmica i postigao 15 golova. Tokom igračke karijere nosio je dresove brojnih velikana: Mančester junajteda, Real Madrida, Milana, Los Anđeles Galaksija i na kraju Pari Sen Žermena.

Oženio je Viktoriju, članicu poznate grupe "Spajs grls", 1999. godine. Imaju četvoro dece, trojicu sinova i jednu ćerku. U poslednje vreme pričalo se da se razvode, a onda je odjeknula vest da kupuju raskošnu Bekingemsku palatu.

Šta god da Beks uradi ili kaže, to odzvanja, s obzirom na njegovu reputaciju. Zato podsećamo na deset najzanimljivijih izjava Dejvida Bekama.

"Imao sam opsesivno kompulsivni poremećaj. Sve je moralo da mi bude u liniji ili u paru".

"Tom Kruz je popularniji od mene"."Viktoriju i mene su više puta terali da se zajedno slikamo za Plejboj. Mislim da se nikada neću skinuti go u javnosti. Ali, nikad ne reci nikad"."Dvojica mojih sinova navijaju za Mančester junajted, a jedan za Arsenal. Kad god mogu, vodim ih na utakmice""Imao sam noćne more zbog Svetskog prvenstva u Francuskoj 1998. To je bilo ponižavajuće. To će uvek biti deo mene", rekao je Bekam podsećajući na crveni karton dobijen na meču osmine finala protiv Argentina posle šutiranja Dijega Simeonea."Oduvek sam želeo da budem frizer"."Aleks Ferguson je najbolji trener sa kojim sam radio... Doduše, on je jedini sa kojim sam radio", izjavio je dok je još bio igrač matičnog Mančester junajteda."Definitivno ćemo krstiti Bruklina... Samo se još nismo odlučili za religiju"."Nikada nisam imao vremena za hobije, ali sam uvek svoj posao tretirao kao hobi, jer ga toliko volim"."Uvek sam jurio tihe plavuše. Oženio sam Viktoruju, crnku i galamdžiju".

http://www.youtube.com/watch?v=UAkY3jI2vqE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track