NEPOTIZAM BEZ KRAJA: Karadžić posle sestrića zaposlio i zeta u FSS!
Foto: Dado Đila

Sindikat fudbalera otkrio novi skandal u režiji predsednika FS Srbije

NEPOTIZAM BEZ KRAJA: Karadžić posle sestrića zaposlio i zeta u FSS!

Fudbal -
Interesantno je da na sajtu FSS, gde je prezentacija stručnog štaba mlade reprezentacije, jedino nedostaje slika zeta Tomislava Karadžića

Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost nastavio je da šalje pitanja na adresu predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića.Posle zahteva da se ispitaju navodi u vezi s plaćanjem stipendije bratancu i uhlebljenja za sestrića, na red je došlo i pitanje angažovanja zeta Gorana Bićanina.

Osigurao ga Tole... Karadžićev zet Goran Bićanin
Osigurao ga Tole... Karadžićev zet Goran Bićanin

Nema slike na sajtu

- Predsednik FSS je prećutao da je još jedan član njegove porodice, doktor Goran Bićanin, koji je oženjen ćerkom Tomislava Karadžića, doktor mlade reprezentacije Srbije. Doktor Bićanin je po struci neurohirurg, direktor opšte bolnice u Subotici. Interesantno je da na sajtu FSS u prezentaciji stručnog štaba mlade reprezentacije jedino nedostaje slika zeta Tomislava Karadžića. Da li se krije identitet zeta predsednika FSS, to je nepoznato - piše Sindikat na svom Fejsbuk profilu.Sporan i sinovacPredsednik FSS se do zaključenja ovog broja nije javljao kako bi objasnio svoje zasluge kada je reč o zetovom angažovanju.Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost takođe je otkrio da je sinovac predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića dobio stipendiju za školovanje u Cirihu, a da pritom ostaje nejasno na kom je javnom konkursu odlučeno da se baš njemu dodeli taj novac.Karadžić je to demantovao tvrdeći da su optužbe smešne i obećao da će im kupiti auto ukoliko uspeju da dokažu te tvrdnje.
Mirko Poledica
Mirko Poledica

Slučaj Nikole MijailovićaSKANDALOZNA PRESUDA SUDA Sindikat Nezavisnost, čiji je predsednik Mirko Poledica, oglasio se i povodom presude Arbitražnog suda u sporu Zvezde protiv Nikole Mijailovića:- Skandalozna presuda. Sindikat Nezavisnost će najverovatnije povući arbitre iz Arbitražnog suda zbog niza namernih procesnih grešaka koje su učinjene na štetu igrača. Odluku ćemo oboriti na redovnom sudu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja