(VIDEO) ZAGREB SE TRESE ZBOG ZVEZDINE KAPE Hrvati Milivojevića prijavili UEFA, a tata puca od ponosa
Foto: Printskrin

Slučaj "Zvezdin kačket"

(VIDEO) ZAGREB SE TRESE ZBOG ZVEZDINE KAPE Hrvati Milivojevića prijavili UEFA, a tata puca od ponosa

Fudbal -
Milivojević se pred novinarima na Maksimiru pojavio sa Zvezdinim kačketom što je izazvalo pravu buru u Hrvatskoj

Fudbaler Olimpijakosa, srpski reprezentativac Luka Milivojević, napravio je strašnu pometnju na Maksimiru, posle meča lige šampiona između Dinama i Olimpijakosa.

Srpski fudbaler se prošetao prošetao službenim prostorijama "Maksimira" noseći kačket sa grbom Crvene zvezde, što je prilično razbesnelo Hrvate.

Hrvatski novinari su burno reagovali kada su ugledali Milivojevića, a čelnici Dinama su odmah slučaj prijavili UEFA. Momentalno su pozvali delegata utakmice i objasnili mu da se radi o ozbiljnoj provokaciji. On je na licu mesta fotografisao srpskog reprezentativca i napravio zapisnik.

Printskrin
Printskrin

Printskrin
Printskrin

Tehnički direktor Dinama Davor Bukovina zahtevao je od Milivojevića da skine kačket, jer se po njemu radi o čistoj provokaciji, ali Luka je to odlučno odbio:

"Neću da skinem kapu, ne dolazi u obzir, ja sam navijač Zvezde. Šta je, Dinamova kapa nije provokacija, a ovo jeste", navodno je rekao Milivojević.

Navijači Zvezde su oduševljeni Lukinim potezom na Maksimiru, a njegov otac Srđan Milivojević je posebno ponosan. On je na jednom portalu ostavio veoma zanimljiv komentar.

Srpski fudbaler je uz sudiju Paola Taljavenu glavna tema na svim portalima u Hrvatskoj. Pored toga što je nosio Zvezdin kačket, Luka je na utakmici u nadoknadi vremena u svom šesnaestercu igrao rukom, što italijanski sudija nije sankcionisao. Tako je Milivojević dodatno izludeo navijače u Hrvatskoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track