SUDIJA UNIŠTIO MITROV NJUKASL: Pogledajte spornu situaciju koja je odlučila meč

Penal i crveni karton

SUDIJA UNIŠTIO MITROV NJUKASL: Pogledajte spornu situaciju koja je odlučila meč

Fudbal -
Domaća ekipa je povela golom sa bele tačke, posle, čini se, prestrogo dosuđenog jedanaesterca

BEOGRAD - Fudbaleri Sanderlenda pobedili su danas na svom terenu ekipu Njukasla sa 3:0 u utakmici 10. kola Premijer lige.

Domaća ekipa je u lokalnom derbiju, ali i derbiju začelja, povela golom Adama Džonsona iz jedanaesterca u trećem minutu sudijske nadoknade vremena u prvom poluvremenu. Penal je, pre toga, skrivio Fabrisio Koloćini, koji je zaradio i crveni karton. Odluka sudije Roberta Medlija da pokaže na belu tačku i pošalje Koloćinija u svlačionicu prelomila je ovaj meč.Stiven Flečer je ušao u šesnaesterac Njukasla, a Koloćini je pokušao da ga zaustavi. Prilikom klasičnog remplovanja Flečer je pao, a Medli je odmah pokazao na belu tačku. Čini se da je odluka glavnog sudije ipak bila prestroga.

Adam Johnson Goal - Sunderland vs Newcastle 1-0... by sonkengmbeukeuherv1

Na 2:0 za Sanderlend povisio je Bili Džons u 65. minutu, dok je konačan rezultat postavio Stiven Flečer četiri minuta pre kraja utakmice.

Sanderlendu je ovo prva pobeda od početka sezone. Obe dve ekipe se i posle 10 odigranih utakmica nalaze na začelju tabele, odnosno u zoni ispadanja. Sanderlend je na 18, a Njukasl na 19. mestu na tabeli Premijer lige, a obe ekipe sada imaju po šest bodova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja