LEVANDOVSKI KAO TADIĆ: Zvezda Bajerna zbog šampanjca mora na sud!
Foto: AP

Stigla prijava

LEVANDOVSKI KAO TADIĆ: Zvezda Bajerna zbog šampanjca mora na sud!

Fudbal -
Napadač Poljske je nakon pobede nad Republikom Irskom i direktnog plasmana svoje reprezentacije na EP, konzumirao šampanjac na terenu i tako prekršio zakon

Najbolji igrač fudbalske reprezentacije Poljske, napadač Bajerna Robert Levandovski, mogao bi uskoro da se nađe pred sudom, jer je na javnom mestu konzumirao alkohol.

Naime, nakon velikog trijumfa nad Republikom Irskom u kvalifikacijama za EP, fudbaleri Poljske su na terenu uz šampanjac proslavljali direktan plasman na šampionat starog kontinenta.

Heroju Poljske i najboljem strelcu kvalifikacija, Robertu Levandovskom, stigla je prijava anonimnog lica zbog konzumiranja alkohola na terenu.

U prijavi se navodi da je Levandovski prekršio zakon o bezbednosti i konzumiranju alkohola na javnim mestima.U Poljskoj je na javnim mestima dozvoljeno konzumiranje pića koja u sebi sadrže 3,5 procentata alkohola i manje, a u šampanjcima prosečno ima oko 12 procenata, što je gotovo četiri puta više od dozvoljenog.

Printskrin
Printskrin

Podsetimo, 2009. godine tadašnji predsednik Srbije Boris Tadić, ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković i predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić, kažnjeni su sa po 40.000 dinara zbog ispijanja šampanjca na stadionu Crvene zvezde posle utakmice Srbija - Rumunija. Srbija se tada pobedom nad Rumunijom kvalifikovala na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track