(VIDEO) CRNO-BELI SE MUČILI SA SINĐELIĆEM: Šaponjić doneo Partizanu osminu finala Kupa Srbije
Foto: Saša Pavlić

Klub iz Humske slavio na Vračaru

(VIDEO) CRNO-BELI SE MUČILI SA SINĐELIĆEM: Šaponjić doneo Partizanu osminu finala Kupa Srbije

Fudbal -
Crno-beli su se mučili sa Sinđelićem, koji igra u Prvoj ligi Srbije, ali su na kraju ipak stigli do pobede

BEOGRAD - Fudbaleri Partizana plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije.Partizan je danas u šesnaestini finala Kupa Srbije u gostima pobedio Sinđelić 2:0. Oba gola za crno-bele postigao je Ivan Šaponjić u 48. i 69. minutu sa penala.Crno-beli su se mučili sa Sinđelićem, koji igra u Prvoj ligi Srbije, ali su na kraju ipak stigli do pobede. U prvom poluvremenu nije bilo golova, a onda je Šaponjić sa dva gola doneo trijumf Partizanu.

Drulović: Loše prvo poluvreme

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović rekao je da je zadovoljan pobedom nad Sinđelićem (2:0) i plasmanom u osminu finala Kupa Srbije.

"Ono čime nisam zadovoljan je igra u prvom poluvremenu, ali smo u nastavku bili bolji u svim segmentima i zaslužno slavili protiv talentovane ekipe. Ovaj meč poslužio je da vratim u ritam oporavljene Abubakara i Balažica i mladima pružim sansu", rekao je Drulović posle meča.

Novinari su pitali Drulovića da prokomentariše povike navijača Partizana da nema predaje u borbi za titulu, uprkos velikoj prednosti Crvene zvezde.

"U duši smo pobednici, ako neko voli da pobeđuje, to sam onda ja. Moramo dosta stvari da popravimo, ali imamo dosta povređenih igrača", rekao je Drulović i poručio da mu je mnogo drago što je Ivan Šaponjić dao dva gola.

Mirković: Dobar otporTrener Sinđelića i bivši fudbaler Partizana Zoran Mirković istakao je da se njegov tim nije obrukao protiv znatno jačeg rivala.

"Dobro smo parirali, pogotovo u prvom poluvremenu, pokazali smo da možemo da se nosimo sa svima, ali moraćemo još da radimo. Partizanu bih poželeo uspehe u nastavku sezone", rekao je Mirković.

TOK UTAKMICE

90+3. minuta - Kraj utakmicePartizan je pobedio 2:0. Oba gola za crno-bele postigao je Šaponjić90. minut - Utakmica je produžena za tri minuta75. minut - Igra se odvija na sredini terenaCrno-beli sigurnom igrom održavaju vođstvo. Partizan ima dominaciju na sredini terena69. minut - Partizan vodi 2:0!Partizan je poveo 2:0. Šaponjić je oboren u šesnaestercu domaćeg tima, a sudija je pokazao na penal. Šaponjić je bio siguran sa 11 metara60. minut - Partizan održava vođstvoPartizan ima inicijativu, ali još nema promena rezultata.48. minut - GOLLL!!! Partizan vodi 1:0!Partizan stiže do vođstva. Stevanović je centrirao, a Šaponjić je zatresao mrežu domaćeg tima.46. minut - Počelo je drugo poluvremeII poluvreme45. minut - Kraj prvog poluvremenaBez golova posle prvih 45 minuta na Vračaru. Sinđelić je u poslednjim trenucima imao veliku šansu, ali Popadić nije bio precizan39. minut - Šćekić zaustavlja udarac BabovićaPartizan je zaigrao ofanzivnije u finišu meča, a Babović je pokušao iz slobodnog udarca. Šćekić je siguran na golu Sinđelića

34. golova - Crno-beli se muče na VračaruPartizan se muči protiv drugoligaša. Crno-beli stvaraju prvu šansu tek u 35. minutu. Šutirao je Šaponjić, ali je odbranio Šćekić25. minut - Sinđelić se dobro drži protiv Partizana

17. minut - Bez golova na VračaruBez konkretnije šanse na utakmici. Blaga inicijativa Partizana10. minut - Partizan ima više od igreUtakmica se igra pred oko 1.000 gledacala. Crno-beli imaju više od igre i napadaju od početka utakmice1. minut - Utakmica je počela

Sastavi:Sinđelić: Šćekić, Stanimirović, Malović, Pešić, Radulović, Piščević, Dobrašinović, Popadić, Sajćić, Damnjanović, Zvrko.Partizan: Kljajić, Bandalovski, Ćirković, Balažic, Leković, Petrović, Lukić, Babović, Stevanović, Abubakar, Šaponjić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track