ŠAPONJIĆ: Mnogo će nam značiti pobeda protiv Sinđelića
Foto: Saša Pavlić

Dvostruki strelac na meču

ŠAPONJIĆ: Mnogo će nam značiti pobeda protiv Sinđelića

Fudbal -
Ovo je bitna pobeda za nas, posle kiksa u Lučanima u prvenstvu, koji nije smeo da nam se desi - rekao je napadač Partizana

BEOGRAD - Fudbaler Partizana Ivan Šaponjić rekao je da će današnja pobeda protiv Sinđelića u Kupu Srbije mnogo značiti njegovoj ekipi za nastavak prvenstva.

Fudbaleri Partizana plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije pošto su danas pobedili beogradski Sinđelić sa 2:0 golovima Šaponjića.

"Ovo je bitna pobeda za nas, posle kiksa u Lučanima u prvenstvu, koji nije smeo da nam se desi. Značiće nam ova pobeda za nastavak prvenstva. Prvo poluvreme smo odigrali loše, ali smo se u svlačionici dogovorili da drugi deo počnemo agresivnije i odmah damo gol, što se i dogodilo. Posle smo lako utakmicu priveli kraju", rekao je Šaponjić novinarima posle utakmice.

On ja dodao da mu mnogo znače golovi koje je postigao.

Fudbaler Partizana Stefan Babović rekao je da je u ovom trenutku za njegovu ekipu pobeda najvažnija.

"U Lučanima smo igrali dobro i nismo pobedili, sada smo odigrali slabije i na kraju pobedili ekipu koju sa klupe vodi moj bivši saigrač, trener (Zoran Mirković) koji zna kako da namesti taktiku. Pobedili smo, to je ono što je najvažnije u ovom trenutku", rekao je Babović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track