POLETELI VETERANI ORLOVA: Bata, Savo, Kralj, Jestrović i Koroman startovali pobedom
Foto: FSS

Gostovanje u Petrovcu na Mlavi

POLETELI VETERANI ORLOVA: Bata, Savo, Kralj, Jestrović i Koroman startovali pobedom

Fudbal -
Fudbalska reprezentacija veterana Srbije u ponedeljak 2. novembra odigrala je prvi zvaničan meč

Fudbalska reprezentacija veterana Srbije u ponedeljak 2. novembra odigrala je prvi zvaničan meč i na premijeri u Petrovcu na Mlavi zabeležila pobedu.

Veterani Srbije bili su bolji od veterana Sloge i slavili rezultatom 3:1. Strelci za Srbiju bili su: Voja Sinđić, Marko Mitrović i Nenad Vanić.

Dres Srbije na ovom meču nosili su: Ivica Kralj, Kuzman Babeu, Branislav Borojević, Zdravko Borovnica, Zoran Đurić, Špiro Grujić, Nenad Jestrović, Goran Kadenić, Ognjen Koroman, Mladen Krstajić, Dejan Milovanović, Savo Milošević, Zoran Mirković, Zdenko Muf, Aleksandar Sarić, Aleksandar Stanković, Darko Tešović, Nikola Todorović, Miroslav Čermelj, Slaviša Čula, Voja Sinđić, Marko Mitrović i Nenad Vanić.

"Sve aktivnosti vezane za reprezentaciju veterana Srbije biće uvrštene u Statut FSS-a i tom delu ćemo takođe posvetiti veliku pažnju. Bilo je ranije nekoliko selekcija veterana koje su vezivane za državni tim, ali moram da naglasim da je prvi zvaničan meč reprezentacije veterana Srbije. Želja nam je i da na ovaj način kroz angažovanje veterana gradimo i negujemo kult reprezentacije. Cilj je da ovakvi mečevi i slične akcije postanu tradicija", konstatovao je potpredsednik FSS Savo Milošević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track