(VIDEO) A HTELI SU DA GA PENZIONIŠU: Evo kako je Ibrahimović spustio prepotentne Dance
Foto: Reuters

Zlatan će ponovo igrati na EP

(VIDEO) A HTELI SU DA GA PENZIONIŠU: Evo kako je Ibrahimović spustio prepotentne Dance

Fudbal -
Kapiten švedske fudbalske reprezentacije Zlatan Ibrahimović bio je presrećan posle plasmana svog nacionalnog tima na EP u Francusku naredne godine.

Švedska je u dva meča baraža za EP bila bolja od Danske. Šveđani su u prvom meču na svom terenu slavili sa 2:1, a u revanšu je bilo 2:2. Ibrahimović je na ove dve utakmice postigao tri gola.Danci su uoči mečeva provocirali fudbalere Švedske, a posebno Ibrahimovića. Danski mediji su pisali da će da pošalju popularnog Ibru u penziju, a palili su švedske nacionalne simbole."Pričali su da će da me pošalju u penziju, a ja sam poslao celu njihovu naciju u penziju“, rekao je fudbaler Pari Sen Žermena i dodao:

"Ne mogu opišem kako se osećam. Dobili smo Dansku iako je sve bilo protiv nas. Nismo ih dugo godina pobeđivali, ali znali smo šta želimo. Oni koji su više želeli plasman na EP su ga na kraju i izborili. Ako moram da završim na Evru, onda je to sudbina. Mnogi ljudi govore da sam star i slab, ali ne deluje tako. Hvala na podršci i vidimo se u Francuskoj".Inače posle ovih mečeva baraža, ostavku je podneo selektor fDanske Morten Olsen. Ujedno, od nacionalnog dresa oprostio se i dosadašnji kapiten Lars Jakobsen, posle 80 odigranih utakmica za državni tim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track