PRAVE SE BLESAVI: Tole, Savo, Ćure, gde su ostavke?!

Puj-pike ne važi posle kraha

PRAVE SE BLESAVI: Tole, Savo, Ćure, gde su ostavke?!

Fudbal -
Još niko od čelnika Saveza, pa ni selektor Srbije ne odgovara za krah reprezentacije iako su posle debakla u Češkoj na indirektan način najavili povlačenje sa svojih finih pozicija

Potpredsednik FSS Savo Milošević i selektor Radovan Ćurčić posle blamaže reprezentacije u Češkoj (1:4) najavili su ostavke. To je po ko zna koji put nagovestio i predsednik Saveza Tomislav Karadžić, međutim, svi oni zasad mudro ćute i beže od odgovornosti za krah nacionalnog tima u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.Milošević u razgovoru za Kurir otkriva da će Savez napustiti tek posle razgovora s Karadžićem.Sastanci- Najavio sam da smo odgovorni i ako se proceni da nismo radili dobro, spremni smo da odemo. Da li će se to desiti, videćemo. Ostavku ne dajem medijima, već onima koji su me doveli na ovo mesto. Sve opcije su otvorene - istakao je potpredsednik FSS.Savo Milošević i Radovan Ćurčić priznali su da nisu autoritet igračima, koji su kao raspuštena banda igrali minule utakmice. Zbog toga su najavili odlazak, međutim, još se ništa ne menja u FSS.- U narednih nekoliko dana donećemo odluke. Pravimo konsultacije i izaći ćemo pred javnost s onim što odlučimo. Najkasnije do srede ćemo se oglasiti.Fudbalski savez Srbije navodno je sproveo internu istragu među fudbalera zbog sramnog ponašanja 12 igrača posle debakla u Češkoj, kad su se sa dva privatna avio-taksija vratili u Beograd i lumpovali po kafanama i splavovima.Splavarenje- Da se razumemo, igrači nisu prekršili disciplinu. Pravilo u reprezentaciji je jasno. Kad se završi utakmica, svako može da radi šta hoće. Njihova je stvar gde su išli i šta su tamo radili. Ako se gleda s moralnog aspekta, treba videti da li je to greška ili ne. Vodimo istragu i s tim detaljima ćemo takođe izaći u javnost - tvrdi Milošević.

Skinuli gaće... Fudbaleri Srbije
Skinuli gaće... Fudbaleri Srbije

Nove generacijeDANAŠNJIM IGRAČIMA DRES NIJE SVETINJASavo Milošević priznaje da današnji fudbaleri reprezentaciju ne doživljavaju na isti način kao što je bilo u njegovo vreme.- Voleo bih da na ove mladiće prenesemo neke stvari iz našeg vremena, ali danas su mladi drugačiji u odnosu na 15 ili 20 godina ranije. To je evolucija. Neke stvari koje su za nas bile normalne za njih nisu. Drugačije razmišljaju od nas - smatra Milošević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track