PAPARACO: Vučelić puko 20.000 dinara za džemper!
Foto: Kurir

Predsednik JSD Partizan spreman za Alkmar

PAPARACO: Vučelić puko 20.000 dinara za džemper!

Fudbal -
Visoki čelnik crno-belih obnovio svoju garderobu pred današnji let za Amsterdam. Iz skupog butika izašao sa punim kesama i verovatno praznim novčanikom

Predsednik JSD Partizan i potpredsednik FK Partizan Milorad Vučelić obnovio se pred put u Holandiju. Nekadašnji visoki funkcioner SPS očito će u novom džemperu danas krenuti na let za Alkmar, gde crno-beli sutra igraju meč Lige Evrope, a da nije štedeo novac za novu garderobu uverio se paparaco Kurira.Naime, Vučelić je sa suprugom uslikan tokom šopinga u „Ušću“. Oni su u tom novobeogradskom šoping-molu primećeni nekoliko puta tokom dana - najpre su sedeli u kafiću, gde su popili kafu, a onda i u nekoliko radnji. Vučela je najviše vremena proveo u butiku s najskupljom garderobom, odakle je izašao s punom kesom, a verovatno i s praznim novčanikom.

U toj najluksuznijoj radnji čelnik Partizana kupio je sivi džemper, koji je više puta probao u kabini za presvlačenje. Možda je vagao veličinu. U početku se dvoumio zbog cene jer košta skoro 20.000 dinara, ali kad mu je žena rekla da mu stoji ko saliven, odmah je prelomio i ispraznio novčanik za kasom. Paparaco Kurira zabeležio je baš trenutak naplate, a potom i kad je Vučelić zadovoljno napustio radnju s kesom u ruci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track