ZEZANJE U KARANTINU: Grujić dao pedikiru noge od 5 miliona evra
Foto: Viber

Zvezdin orlić zapalio Vajber

ZEZANJE U KARANTINU: Grujić dao pedikiru noge od 5 miliona evra

Fudbal -
Mladog fudbalera zbog tretmana u kozmetičkom salonu zafrkavali Lučo Ibanjez, Srđan Plavšić, Vule Jovanović i glumac Aleksandar Radojičić

Fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić boravio je kod pedikira kako bi sredio svoje noge, vredne sudbine nekadašnjeg evropskog i svetskog šampiona.Mladi as je posle postavljanja fotografije s tretmana prosto zapalio Vajber grupu crveno-belih. Gotovo svi fudbaleri komentarisali su zanimljivim dosetkama i šalama ono što je uradio. Sam Grujić je uz nekoliko smajlija uz fotku stavio i potpis:- Ljudi, pa ovo je dragoceno! Mora da se paze.Prvi koji se javio bio je Argentinac Luis Ibanjez:- Ma, reklamira on sve samo da dobije tretman za džabe.Potom se oglasio glumac Aleksandar Radojičić, najredovniji na grupi Zvezdinih fudbalera:- Ha-ha-ha... Ima problema s grickanjem noktiju na nogama.Ni Grujić nije ostao bez komentara:- Ha-ha-ha... Da sam toliko istegnut, igrao bih u Barsi.Radojičić je nastavio:- Uvek sam se pitao ko stane u te 3/4 uske farmerke? (smeh) Samo ti nama reci u koju boju si ušao? Ili je frenč? (smeh)Grujić je kroz smeh odgovorio:- Ha-ha-ha... Pedikir, braćo! Nisam ja Lučo!Pošto Argentinac nije odgovarao na prozivke, igrači su temu prebacili na PES, gde je Ibanjez izazvao Grujića na meč:- Hajde, dođi, majstore, da odmerimo snage. Pusti priču.Grujić se nije dao:- Nemoj da mi plačeš. Dolazim i otkinuću ga. Taman da ga pošaljem na spavanje.U prepucavanje se uključio i Srđan Plavšić:- Moj brat „skraćeni“ ne pada na prozivke! Hajde, dolazi, otvorio mi Lučo lobanju pričama kako te je gazio sa pola gasa.Grujić je nastavio u istom ritmu:- Poniziću ga! (smeh)Reč je ponovo uzeo glumac Aleksandar Radojičić i prozvao Vukašina Jovanovića:- Kako će Gruja kad mu se lak na noktima još nije osušio. Stiska dugmiće i duva u prste u isto vreme. Ha-ha, Vule, ti se raspituješ kod Gruje o čupanju obrva? Ozbiljna tema. Depilacija brade i brkova. (smeh)Cela priča dešavala se u 23 sata, pred meč s Borcem, pa je Argentinac odlučio da mlađe igrače pošalje u krevet:- Biće depilacija ako ne odemo na spavanje. Laku noć svima!

Surova istinaSPASAVA ZVEZDU OD GAŠENJAOčigledno je da u Zvezdi vlada odlična atmosfera. Ipak, sudbina kluba zavisi od prodaje Marka Grujića, čega je svestan i mladi fudbaler. Trener Božović i direktor Terzić mesec dana su upozoravali na tešku materijalnu situaciju. Jedini izlazak iz krize je prodaja talentovanog igrača. Ponude vredne pet miliona evra poslali su Liverpul, Udineze i Štutgart, a u Zvezdi se nadaju da bi još jači transfer mogao da bude obavljen u narednim danima. Novac dobijen od Grujića biće iskorišćen za podelu novca igračima kako bi se sačuvao igrački kadar na proleće, a deo će biti iskorišćen i za servisiranje dugova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track