ZVEZDA ISPLATILA IGRAČE: Posle sramote legle im pare!
Foto: Saša Pavlić

Stigle premije

ZVEZDA ISPLATILA IGRAČE: Posle sramote legle im pare!

Fudbal -
Igrači crveno-belih dan nakon što su pretrpeli jedan od najtežih poraza u istoriji dobili po 1.500 evra za pobede nad Radničkim i Voždovcem

Samo dan nakon što su na svom stadionu doživeli najveći poraz u novijoj istoriji kluba od 1:5 u duelu protiv Borca, fudbaleri Crvene zvezde dobili su premije za dve pobede u domaćem šampionatu, u kojem imaju seriju od 17 uzastopnih trijumfa.

Odakle se novac stvorio, to niko ne zna, ali na Marakani tvrde da će do sredine decembra pronaći još para kako bi se igračima isplatile zaostale plate, dok im se na ime premija više ne duguje ništa. Prema unapred utvrđenoj tarifi, igrači koji su doprineli uspesima kluba u poslednje dve utakmice Superlige dobili su po 1.000 evra za pobedu protiv Radničkog iz Niša (2:1) i upola manje za trijumf nad Voždovcem (2:0).

Takođe, rukovodstvo Zvezde najavilo je da će uskoro odlučiti da li će uputiti zvaničnu žalbu na suđenje u pomenutom susretu protiv Borca, budući da smatraju da ih je arbitar Milorad Mažić drastično oštetio. Ipak, bez obzira na debakl, igračima je pružena puna podrška i od njih se očekuje da na ovom jedinom preostalom frontu ostvare uspeh, tim pre što već sad imaju čak 18 bodova više od drugoplasiranog Borca, a čak 21 od najvećeg rivala Partizana.

Ponavlja greškeGROFA ĆE ŽESTOKO DA REBNUTrener Crvene zvezde Miodrag Božović mogao bi da dobije drastičnu kaznu zbog isključenja i odbijanja da napusti restriktivni prostor na meču protiv Borca. Imajući u vidu to da je zbog identičnog prekršaja na meču protiv OFK Beograda dobio samo novčanu kaznu od 100.000 dinara, sasvim je logično da za ponovljeni prekršaj bude oštrije sankcionisan.- Ne mogu da govorim o kaznama koje još nisu izrečene, a kad ih budemo saopštili, onda ćemo razgovarati i obrazložiću odluku. Do tada ne bih ništa da govorim jer ne želim da prejudiciram - kaže predsednik Disciplinske komisije FSS Žarko Stevanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track