LEP GEST Delije: Vule, izdrži!

Vulićeviću podrška i od zvezdaša

LEP GEST Delije: Vule, izdrži!

Fudbal -
Navijači Crvene zvezde poručuju povređenom fudbaleru ljutog rivala da se što pre oporavi i odigra još mnogo derbija

„Momče, svi ‚cigani‘ ti žele brz i uspešan oporavak i da odigraš još mnogo derbija.“ „Ja sam veliki zvezdaš, to i nije bitno sada. Brzo se oporavi, majstore, biće to sve kako treba.“ „Vule, izdrži! I Delije su uz tebe“...Ovo su samo neke od poruke navijača Crvene zvezde na domaćim portalima uz vest o teškoj povredi Partizanovog fudbalera Miroslava Vulićevića.Nisu samo huliganiDelije su se ponele ljudski, bez obzira na rivalitet Zvezde i Partizana. A šta je s ljudima koji uporno odlučuju da se utakmice igraju na stadionu Obilića iako je objekat na Vračaru maltene u stanju raspadanja. Ovo mesto niko ne održava i trava je katastrofalna, pa se svaki put rizikuje da se neko od igrača teže povredi. Vulićević je poslednji primer i prava je sreća da nije doživeo prelom ruke, kao što se u prvi mah mislilo, već će desni bek, voljen čak i među Delijama, morati da pauzira samo nekoliko nedelja.

Solidarni... Navijači Crvene zvezde
Solidarni... Navijači Crvene zvezde

Upravo zbog toga, ukoliko Zajednica Superlige i organi FSS koji vode nacionalni kup i dalje žele da se na ovom stadionu igraju mečevi, onda bi oni trebalo da preuzmu održavanje nekadašnjeg stadiona Obilića ili da pronađu neko drugo rešenje. Evidentno je da ovako više ne ide jer stadion na Vračaru često nema struje, ni vode, paučina je svuda, a ono što je najbitnije, teren je u katastrofalnom stanju.Oronuli stadion Obilića- Gledao sam snimak Vulićevićeve povrede i zaista je izgledalo jezivo, ali sva sreća pa, koliko čujem, povreda nije teže prirode. Svestan sam činjenice da teren na Vračaru možda nije najlošiji u Srbiji, ali je sigurno među lošijima. Ne znam zaista ko ga održava, ali hvala vama iz Kurira na sugestiji i predlogu da Zajednica vodi računa o ovom objektu - izjavio je Šćepanović, predsednik Zajednice Superligaša.Hoće li neko reagovati, ostaje da se vidi.

I oni su bili brižni... „Orlovi“ bili uz Vilotića
I oni su bili brižni... „Orlovi“ bili uz Vilotića

Delije nisu jedine i navijači Partizana pružali podršku zvezdašuGROBARI BILI UZ MILANA VILOTIĆAPoput Delija, i Grobari su svojevremeno davali podršku igraču ljutog rivala. Konkretno, obolelom Milanu Vilotiću na južnoj tribini stadiona u Humskoj ispisan je transparent „Vilota, izdrži“, a u sklopu podrške igrači Partizana nosili su majice s natpisom „Mi smo uz tebe“.Milanu Vilotiću je bila ugrožena karijera, čak i život, posle operacije tumoroidnog tkiva, ali je on na kraju pobedio bolest i zahvalio svima na podršci.Osim navijača Partizana još mnogi su pružili podršku Milanu Vilotiću u borbi sa bolešću, a među njima i fudbaleri Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track