(VIDEO) TRENER ZVEZDE NAPAO KURIR: Nisam ni g od grofa, to mi je samo nadimak
Foto: Saša Pavlić

Božović besan

(VIDEO) TRENER ZVEZDE NAPAO KURIR: Nisam ni g od grofa, to mi je samo nadimak

Fudbal -
Trener Fudbalskog kluba Crvena zvezda Miodrag Božović napao je novinara Kurira.

Božović je na današnjoj konferenciji za medije, previđenoj za najavu utakmice sa Čukaričkim, žestoko "opleo" po medijima i po Kuriru zbog kako je rekao, neprofesionalnom i nekorektnom izveštavanju.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde se osvrnuo na svoj nedolazak na konferenciju za novinare posle debakla protiv Borca u Kupu Srbije.

"Trener koji dobije crveni karton nema pravo da prisustvuje konferenciji za novinare. Nisam 'zapalio' nigde, kao što je napisao Kurir, nego sam bio tu. Verovatno su najvijači nekih drugih klubova na stranicama Kurira napisali da nisam ni G od Grof. Ako ja nisam grof, onda ni Kurir nije ni K od Kurira".

Trener lidera Superlige je u dahu govorio:

"Možete da govorite o meni kao treneru i o taktici i da kritikujete, ali uporno apostrofirate da se ne ponašam grofovski. Ne znam ko od vas poznaje nekog grofa, pa zna kako grofovi treba da se ponašaju. Ja ionako nisam grof, to mi je samo nadimak".

Pogledajte kako je Božović govorio posle Zvezdine 16. uzastopne prvenstvene pobede, ostvarene protiv Voždovca, a kako danas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track