(VIDEO) Vieira: Protiv Čukaričkog smo pokazali ko  smo i šta smo
Foto: Nebojša Mandić Kurir

Centarfor Zvezde zadovoljan

(VIDEO) Vieira: Protiv Čukaričkog smo pokazali ko smo i šta smo

Fudbal -
Napadač Crvene zvezde Ugo Vieira rekao je da je srećan zbog postignutih golova protiv Čukaričkog, ali i istakao da su crveno-beli fudbaleri u tom meču pokazali "ko su i šta su".

Ekipa trenera Miodraga Božovića bila je izuzetno ubedljiva na gostovanju na Banovom Brdu, upisavši jedan od najubedljivijih trijumfa u klupskoj istoriji (7:2), samo tri dana posle debakla od čačanskog Borca na domaćem terenu (1:5).

"Jako sam srećan što smo pobedili jer smo mnogo želeli tu pobedu. Srećan sam i što sam postigao dva gola, takođe i zbog Ibanjesa jer je i on postigao dva gola. To je fudbal. Ljudi su u sredu već počeli da pričaju, kad smo izgubili od Borca, kako ćemo izgubiti i na Banovom brdu. Ali, uvek imaš revanš u fudbalu, ili priliku da se ispraviš, iskupiš. Mi smo imali priliku posle četiri dana da se iskupimo, i pokazali smo ko smo i šta smo", rekao je Vieira.

Teško je odlučiti koji od dva gola Portugalca je lepši. Kod oba, uspeo je da prevari veliki broj protivničkih igrača, a posebnu veštinu pokazao je neposredno pre nego što je po drugi put zatresao mrežu, kada je na malom prostoru izbacio čak četvoricu fudbalera u belim dresovima.

"Ne znam ni ja kako sam to uspeo", našalio se Ugo, "To radim i na treninzima. Volim da driblam, to je moja tipična igra. Naravno, nekada dribling ne prođe, ali ovoga puta je prošao i ispostavilo se da sam uspeo da postignem gol, i što je važnije, da smo ubedljivo pobedili".

Za kraj, Portugalac je istakao da bi voleo da u subotu stadion 'Rajko Mitić' bude ispunjen kako bi se u svečanoj atmosferi zaokružila polusezona i proslavila jesenja titula.

"Očekujem da pobedimo, kao što očekujem i pred svaku drugu utakmicu. Verujem da ćemo nastaviti pobednički niz jer imamo u sebi sve što je potrebno kako bismo nastavili da pobeđujemo. Očekujem i veliku podršku sa tribina, fudbal se i igra zbog navijača", istakao je Vieira.

Vieira je sa dva pogotka na Banovom Brdu stigao do cifre od deset u sezoni i tako prišao na samo gol 'zaostatka' u odnosu na prvog strelca tima Aleksandra Kataia.

Posle trijumfa nad Čukom, u okviru 20. kola nacionalnog šampionata, Crvena zvezda ima 19 bodova više od drugoplasiranog čačanskog Borca, 21 od Čukaričkog, a čak 24 od večitog rivala Partizana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track