PREVARA VEKA: Peđa i Savo pukli milione evra na lažne dijamante!
Foto: Dado Đilas

Ulagali u rudnike dragulja u Brazilu

PREVARA VEKA: Peđa i Savo pukli milione evra na lažne dijamante!

Fudbal -
Bivši fudbalski reprezentativci naše zemlje, Predrag Mijatović i Savo Milošević, bili su žrtve ogromne prevare u kojoj su ostali bez nekoliko miliona evra

Nekoliko bivših sportista sa prostora Srbije i Crne Gore našlo se na meti međunarodne grupe prevaranata.

Savo Milošević i Peđa Mijatović su uložili velike sume novca u rudnik dijamanata u Brazilu. Cilj im je bio da u tom biznisu maksimalno uvećaju zarađeni kapital. Na njihovo zaprepašćenje, ubrzo su shvatili da ne samo da neće profitirati, nego da su i ostali i bez onoga što su uložili.

Postoji i druga verzija priče, da se zapravo radilo o rudniku zlata, a tu je i treća opcija, prema kojoj je bilo onih koji su ulagali novac u naftna polja u Južnoj Americi.U svakom slučaju srpski sportisti su doživeli pravi finansijski brodolom, bez obzira da li se radilo o dijamantima, zlatu ili nafti.

Ideja za mega milionsku prevaru rođena je u Španiji, tačnije u glavi jednog čoveka koji je naše gore list. Navodno, prvo je koncept poslovnog poduhvata predstavio prvoj žrtvi, a sve je očigledno bilo toliko dobro osmišljeno, da se spisak zainteresovanih proširio na još nekoliko imena.

(Sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track