NOVI SUKOB: Evo oko čega su se sada zakačili Ronaldo i Benitez
Foto: AP

NOVI SUKOB: Evo oko čega su se sada zakačili Ronaldo i Benitez

Fudbal -
Španski mediji su već pisali o narušenim odnosima najveće zvezde Real Madrida Kristijana Ronalda i trenera Rafe Beniteza, a sad je procurela nova situacija koja svedoči o dodatno narušenim odnosima između njih dvojice.

Ovoga puta, do sukoba je došlo zbog slobodnih udaraca Ronalda. Naime, Benitez je zamerio Portugalcu da slobodnjake ne izvodi dobro.

“Benitez je Ronaldu poručio da bi trebao otići na biometriako istraživanje u svrhu poboljšanja preciznosti slobodnih udaraca”, pišu mediji na Pirinejima i dodaje da Ronaldo tu opasku nije najbolje primio jer smatra da besprekorno izvodi slobodnjake.

Ronalda je jako pogodila Benitezova kritika, ne samo zbog njihovog odnosa već i zbog toga što je jedan od najboljih fudbalera sveta poznat kao narcisoidna osoba koja ne voli kritike na svoj račun.

Ipak, statistika nije na njegovoj strani budući da je od poslednjih 97 slobodnjaka u golu završilo samo tri. Ali mnogo veći problem od toga za sve navijače Reala i klub je loš odnos između Ronalda i Beniteza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track