NIJE SAVO ALI JE BIO UZ TOLETA: Partizan u FSS našao novog predsednika!
Foto: Saša Pavlić

Izori u Humskoj

NIJE SAVO ALI JE BIO UZ TOLETA: Partizan u FSS našao novog predsednika!

Fudbal -
Novi predsednik Partizana biće – Ivan Ćurković! Tako bar tvrde pojedini mediji, uz konsatataciju da su u Humskoj rešili da naslednika Zorana Popovića pronađu u Fudbalskom savezu Srbije na Terazijama 35.

Kao najozbiljnija opcija pre sedam dana figurirao je Savo Milošević, ali pošto se kockice nisu složile, u fotelju prvog čoveka kluba iz Humske mogao bi da uskoči legendarni golman.

U prilog toj tezi je činjenica da na Terazijama uskoro slede pregrupisavanja shodno najavljenim promenama na vrhu, a ništa manje značajan plus za 71-godišnjeg fudbalskog radnika nije ni podrška koju uživa kod sive eminencije bivšeg generalnog sekretara Partizana, Žarka Zečevića. Nije potrebno posebno podsećati koliki je uticaj Zečević imao na prethodne izbore u Partizanu kada je Zoran Popović nasledio Dragana Đurića.

Ivan Ćurković se na čelu kluba, čiji je gol branio od 1964. do 1972, nalazio u izuzetno turbulentnim vremenima na ovim prostorima. Na mesto predsednika Skupštine kluba postavljen je 24. februara 1989, a od 26. decembra 2000. je objedinio funkcije predsednika Skupštine i predsednika Upravnog odbora. Malo je nedostajalo da Ćurkovićeva funkcija u Humskoj dočeka "punoletstvo", pošto je duža era njegove vladavine završena posle tačno šest godina, posle dobijanja petog mandata - 26. decembra 2006.

Kurir sport / Sportski žurnal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja