(FOTO) VRUĆE FOTKE SA VRELIH MALDIVA: Pogledajte direktorku Partizana u seksi izdanju
Foto: Nebojša Mandić

Uživa na plaži

(FOTO) VRUĆE FOTKE SA VRELIH MALDIVA: Pogledajte direktorku Partizana u seksi izdanju

Fudbal -
Direktorka marketinga FK Partizan Snežana Filipović otišla je na odmor na Maldive sa svojim budućim suprugom golmanom Ludogoreca Milanom Borjanom.

Vreme oko Novogodišnjih i Božićnih praznika idealno je za odmor, jer posla u Humskoj 1 nema toliko kao u jeku sezone.

Snežana očigledno više voli vrelinu nego sneg, pa se odlučila za egzotičnu destinaciju. Kako ne bi nedostajala svojim pratiocima na "Instagramu", postavila je vruće fotke sa Maldiva.

Pošto posle svadbe, koja je 10. januara u Beogradu, neće moći da upriliče putovanje, odlučili su da pre venčanja odu na egzotičnu destinaciju.

Foto: Instagram/Printscreen
Foto: Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen
Foto: Instagram/Printscreen

"Posle vrlo naporne godine, kako za mene tako i za mog budućeg supruga, ovaj odmor je zaista bio neophodan. Za tri i po godine, koliko sam u Partizanu, najduži odmor mi je trajao pet dana. Takođe, Milan već dan posle svadbe odlazi na pripreme sa klubom i nećemo moći da imamo medeni mesec", rekla je Snežana za Kurir.

Želimo da svadba bude nezaboravnaIako je na dalekim Maldivima, poznati par ne prepušta ništa slučaju kada je reč o organizaciji svadbe koja će da usledi za 13 dana."Imamo jako puno obaveza oko svega toga. Želimo da naši dragi gosti iz Srbije i Kanade, koji 10. januara budu bili u hotelu Hajat, pamte taj dan za ceo život", poručila je direktorka marketinga Partizana.Inače, Borjan je kanadski državljanin, pa će zbog toga dosta njegovih prijatelja i rodbine preko Bare doći na svadbu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track