BESAN POSLE NOVOG KIKSA MILANA: Mihajlović propušio zbog Kučke
Foto: Profimedia

STRAH OD OTKAZA

BESAN POSLE NOVOG KIKSA MILANA: Mihajlović propušio zbog Kučke

Fudbal -
Srpski trener prvo isključen zbog šutiranja flašice posle promašaja svog igrača, a potom iza klupe zapalio cigaretu, što nije promaklo italijanskim kamerama na meču Roma - Milan (1:1)

Šutnuo je flašicu, dobio crveni karton, zapalio cigaretu i osvojio bod na vrućem terenu u Rimu. Sve ovo desilo se Siniši Mihajloviću u subotu uveče na gostovanju njegovog tima u Romi (1:1). Taj rezultat srpskog stručnjaka ostavio je na klupi „roso-nera“. Do daljeg...„Mač nad glavom“ visio je Mihi u Romi. Da je kojim slučajem Milan izgubio, Srbin bi dobio momentalni otkaz. Ovako dobiće još jednu šansu, i to na još težem meču - idućeg vikenda protiv Fjorentine.

Iznervirao šefa... Juraj Kučka
Iznervirao šefa... Juraj Kučka

Drugo isključenjeKada je u 60. minutu meča Juraj Kučka neshvatljivo promašio zicer pred golom Rome, mladi stručnjak dobio je nervni slom. Bes je iskalio na flašici sa vodom koja mu se našla u blizini. Levica je oplela po flašici, a sudija Danijele Orsato taj potez sankcionisao je crvenim kartonom (već drugi u sezoni za Mihajlovića). Uzalud je Siniša objašnjavao arbitru da je to uradio zbog promašaja svog igrača...Ko zna šta bi još sve šutirao naš trener da je ostao na klupi jer su se u poslednjih pola sata njegovi izabranici pošteno ispromašivali. Zato je našao spas u cigareti, a momenat dok puši nije promakao kamerama.Podrška samom sebi- Pravi muškarci su oni koji se vraćaju na pobednički put! Mi smo utakmicu protiv Rome završili uzdignute glave. Na poslednja dva meča zaslužili smo maksimalan broj bodova, a opet osvoji smo samo jedan. Bez obzira na to, igrači pokazuju da su jedna izuzetna grupa i zaslužuju maksimalno poverenje. Samo da nastavimo sa ovakvim igrama i neće biti problema. Pun sam samopouzdanja i verujem u sebe i svoj rad - poručio je Siniša Mihajlović.

Miha se tešiDA SMO KOMPLETNI, BILI BISMO PRVIUbeđen je Mihajlović da ekipa koju trenira ima mesto među četiri najbolje na tabeli. Srpski trener smatra da su povrede glavni uzrok što je Milan slabije kotira na tabeli (7. mesto). - Da smo kompletni, borili bismo se za prve tri pozicije. Nemamo ni sreće! Stvarno mnogo šansi, ali to nam se ne vraća kroz pogotke. Moj tim u stanju je da mnogo uradi na terenu, optimista sam, naš čekaju i dobri rezultati. Idemo meč po meč, ima još mnogo da se igra - rekao je Mihajlović posle remija sa Romom u derbiju kola italijanskog prvenstva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track