OTIŠAO NA SKIJANJE: Ilievu nije hladno na minus 26
Foto: Damir Dervišagić

Direktor Partizana na odmoru

OTIŠAO NA SKIJANJE: Ilievu nije hladno na minus 26

Fudbal -
S porodicom na Kopaoniku: Vidite da dolaze topliji dani, uz osmeh je Ivica najavio smanjivanje bodovnog zaostatka njegovih crno-belih za vodećom Zvezdom

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev boravio je s porodicom prethodnog vikenda na Kopaoniku. Ekipa Kurira zatekla ga je ispred restorana na planinskoj lepotici, a nedugo zatim i na ski-stazi.Upitali smo Ivicu da li mu je hladno da skija na „minus 26“, aludirajući na bodovnu prednost Crvene zvezde na tabeli Superlige.

Stalno na vezi s klubom

- Ha-ha! Da li ste vi to nešto duhoviti? Samo polako, vidite i sami da dolazi sve toplije vreme - uz osmeh je odgovorio Ilijev.Iako je bio zvanično na odmoru, to se ne bi reklo po onome što smo videli. Iliev je neprestano bio na telefonu, ali nije želeo da nam otkrije bar jedno pojačanje koje planira da dovede u Humsku.

S planine na posao

Sportski direktor Partizana, pre nego što se latio posla u voljenom klubu, redovno je zimske dane koristio za skijanje u Austriji, Italiji ili Sloveniji. Sada mu obaveze u crno-belom taboru nisu dozvolile da ode dalje od Kopa, i to samo na tri dana.Ivica je na planini bio sa suprugom, dva sina, ćerkom, svojim i Ivaninim roditeljima. Kako smo imali prilike da vidimo i nije neki skijaš, mnogo mu je bolje išlo sa loptom.

Svađa ili nešto drugoISKULIRAO SE S KEŽMANOM U KAFIĆUNekadašnji saigrači iz Partizana Ivica Iliev i Mateja Kežman bili su u istom kafiću, a da se pri tome nisu ni pozdravili. Kežman je sedeo sa devojkom Tarom i decom, da bi se ubrzo na istom mestu pojavio i Iliev, koji se smestio samo jedan sto dalje od bivšeg klupskog kolege. Doduše, bili su okrenuti leđima jedna ka drugom. Pomislili smo da su u svađi...- Ma ne. Mi smo prijatelji, bili smo zajedno na proslavi 70 godina Partizana. Nisam ga zaista video, naravno da bi mu se javio da sam ga primetio - obrazložio je Iliev.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track