RAD DOVEO VEZNJAKA: Marko Stanojević se vratio na Banjicu
Foto: FK Rad

Borba za opstanak

RAD DOVEO VEZNJAKA: Marko Stanojević se vratio na Banjicu

Fudbal -
Fudbalski klub Rad promovisao je i deveto pojačanje u zimskom prelaznom roku. U pitanju je Marko Stanojević, igrač sredine terena.

Marko Stanojević, rođen je 22.6.1988 u Pirotu. Iskusni igrač sredine terena već je u karijeri nosio dres sa armaturom (2009 -2012) i jedan je od najzaslužnijih što je Rad igrao Ligu Evrope, tako da se popularni “Pirke” vratio na mesto uspeha.

Za tri godine provedene na Banjici Stanojević je upisao 66 nastupa i postigao devet golova. Posle Banjice put ga je odveo na internacionalnu scenu , prvo u Moldaviju ( Šerif Tiraspol), zatim u Azerbejdžan (Simurk) , na kraju iz Saudijske Arabije ( Al Fateh CS) put ga je doveo na mesto gde je ostavio dubok trag – na Banjicu.

Nesumnjivo je da će Stanojević ogromnim iskustvom i znanjem doprineti čvrstini i homogenosti u igri građevinara na sredini terena.

Stanojević je izrazio zadovoljstvo povratkom na Banjicu, dok generalni direktor Uroš Tošić smatra da je dolazak Stanojevića šlag na tortu i ujedno je istakao da dolaskom Stanojevića Rad nije stavio tačku na pojačanja.

Da podsetimo da su pre Stanojevića paraf na vernost građevinarima stavili: Milan Ćulum (vezni igrač), Nenad Filipović (golman),Petar Jovanović (desni bek), Radoš Protić (levi bek), Nenad Kočović (levi bek),Stevan Bates (centralni bek) , Dejan Rusmir (vezni igrač) i Ivica Jovanović (napadač).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track