Arsenal i Norič odigrali nerešeno 3:3

Premijer liga

Arsenal i Norič odigrali nerešeno 3:3

Fudbal -
Arsenal je poveo već u drugom minutu golom Josija Benajuna, ali su gosti do kraja prvog poluvremena uspeli da preokrenu rezultat preko Vesa Hulahana u 12. i Granta Holta u 27. minutu

BEOGRAD - Fudbaleri Arsenala i Noriča odigrali su u Londonu nerešeno 3:3, u prvoj utakmici 37. kola engleske Premijer lige.

Arsenal je poveo već u drugom minutu golom Josija Benajuna, ali su gosti do kraja prvog poluvremena uspeli da preokrenu rezultat preko Vesa Hulahana u 12. i Granta Holta u 27. minutu.

U drugom poluvremenu ponovo je viđen preokret, pošto je Arsenal golovima najboljeg strelca Premijer lige Robina Van Persija u 72. i 80. minutu poveo sa 3:0. Norič je, ipak, do kraja meča uspeo da izjednači preko Stivena Morisona, koji je golom u 85. minutu postavio konačnih 3:3.

Arsenal je remijem ugrozio treće mesto na tabeli Premijer lige koje direktno vodi u grupnu fazu Lige šampiona u sledećoj sezoni.

"Topdžije" su treće sa 67 bodova, dva više od Totenhema i Njukasla koji svoje mečeve 37. kola tek treba da odigraju.

Totehnem u pretposlednjem kolu sutra gostuje Aston Vili, dok Njukasl dočekuje lidera Premijer lige, ekipu Mančester sitija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track