LALATOVIĆ NEĆE BAJKA: Iskusni golman čeka ponudu iz Azije
Foto: Profimedia

Ništa od Turske

LALATOVIĆ NEĆE BAJKA: Iskusni golman čeka ponudu iz Azije

Fudbal -
Boban Bajković neće preći u Vojvodinu, kaže za Kurir trener Novosađana Nenad Lalatović.

Iskusni golman bez angažmana je od prošlog leta, a navodno je prethodnih dana pregovarao sa čelnicima Voše.

Ipak, trener "lala" Nenad Lalatović iz Turske otkriva da nije kontaktirao čuvara mreže koji je dugi niz godina branio za Crvenu zvezdu.

- Prvi put čujem!? Bajko je sjajan golman, ali smo mi puni na toj poziciji. Za mesto među stativama nemam problem. Imam mlade golmane Perića i Kocića, te iskusnog Žakulu. Pomogao bih Bajku, znam da traži klub, ali ne znam za njegov dolazak u Vojvodinu - bio je jasan Nenad Lalatović.

Boban Bajković o svemu za Kurir kaže:

- Poštujem Vojvodinu, ali neću tamo. Vredno treniram u Beogradu i čekam poziv za put. Pregovaram sa jednim klubom iz Azije i za nekoliko dana bi trebalo da otputujem.

Vojvodina je ove sezone dovela veliki broj fudbalera - Dušana Mićića, Nemanju Miletića i Dušana Jovančića iz čačanskog Borca, Filipa Malbašića iz nemačkog Hofenhajma, Dejana Melega iz Ajaksa, Milana Milinkovića iz Jagodine, kao i svog bivšeg kapitena Milana Stepanova koji je došao iz Sarajeva. Vojvodina je u pregovorima sa bivšim igračem Partizana Nikolom Trujićem.

Klub je pre nekoliko dana napustio najbolji fudbaler Marko Ivanić koji je za milion evra prešao u redove beloruskog šampiona Bate Borisova. Vojvodina se trenutno nalazi u Beleku, turskom letovalištu, na pripremama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track