(VIDEO) INIJESTINO ŠOKANTNO PRIZNANJE: Evo zašto je Ronaldinjo zvao saigrače iz Barse u tri ujutru
Foto: Printscreen

Brazilski genije

(VIDEO) INIJESTINO ŠOKANTNO PRIZNANJE: Evo zašto je Ronaldinjo zvao saigrače iz Barse u tri ujutru

Fudbal -
Fudbaler Barselone Andres Inijesta otkrio je dosad nepoznatu priču vezanu za Ronaldinja u vreme dok su bili saigrači na "Nou Kampu".

Inijesta je priznao da ga je Brazilac jednom prilikom zvao u tri sata ujutru!

"Nekoliko dana pre El Klasika, Ronaldinjo me je pozvao usred noći! Javio sam se, a on mi je rekao: 'Andres, znam da je tri ujutro ali moram nešto da ti priznam. Na leto odlazim, moj brat se dogovorio da pređem u Real. To su neverovatne cifre, ne mogu da ih odbijem. Ti si mlad, možeš da me razumeš. Molim te, nemoj da pričaš o ovome u svlačionici niti upravi. Nemoj me izdati, tebi verujem više nego ostalima. Laku noć", otkrio je Inijesta.

Sjajni španski vezista je dodao da mu Ronaldinjo nije dao priliku da odgovori, već da je, čim je završio monolog, spustio slušalicu.

"Narednog dana svi smo bili zajedno na treningu. Vladala je neka čudna tišina. Cela ekipa je bila čudna", prisetio se Inijesta i nastavio:

"Došao je dan El Klasika. Kada smo stigli u svlačionicu na 'Santjago Bernabeuu', Ronaldinjo je uzeo reč: 'Momci, danas igramo važnu utakmicu, oni su jaki, ali mi u poslednje vreme funkcionišemo kao porodica. Zvao sam vas noću da vam kažem da odlazim u junu i niko od vas me nije odao. Posle toga sam shvatio da bi svako od nas pre umro nego izdao drugoga! Ja ću ostati ovde još mnogo godina, sada idemo na teren, da podučimo ove iz Madrida!' Te večeri dao je dva gola i dobio ovacije navijača Reala", zavšrio je priču Inijesta.

Taj "El Klasiko" ostao je upamćen po Ronaldinjovoj neverovatnoj predstavi, verovatno najboljoj u njegovoj karijeri i jednoj od najboljih u istoriji najvećeg španskog derbija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track