IVAN ĆURKOVIĆ ZA KURIR: Navijači viču da sam ustaša zato što ih ne plaćam
Foto: Saša Pavlić, Aleksandar Jovanović

Predsednika Partizana briga za uvrede navijača

IVAN ĆURKOVIĆ ZA KURIR: Navijači viču da sam ustaša zato što ih ne plaćam

Fudbal -
Nisam čuo skandiranja na Vračaru jer sam bio u zatvorenom delu stadiona. Šta još da kažem na to, sami izvedite zaključak, sve je jasno, kaže za Kurir Ivan Ćurković

Nove uvrede na račun Ivana Ćurkovića u režiji navijača Partizana! Grobari su u finišu meča protiv OFK Beograda prvom čovek kluba skandirali da je „pi.ka ustaška“, pa je sve podsetilo na period kada su ga istim povicima i oterali iz kluba 2006. godine.Pozvali smo juče Ćurkovića, koji nije bio preterano raspoložen za priču.- Izvedite sami zaključak iz toga što ste čuli. Mi smo bili u zatvorenom delu, pa nisam ni čuo šta mi to skandiraju. Posle meča su mi rekli ljudi šta se pevalo - rekao je Ćurković za Kurir.Pre tri nedelje Ćurković je dao intervju hrvatskom Večernjem listu, gde je otvorenije govorio o tome kako na njega utiču vređanja u kojima ga navijači nazivaju ustašom. To se desilo u njegovom prvom mandatu u klubu, a ponovilo se i sada.- Navijači su bili nezadovoljni što ih nismo plaćali i zato su mi vikali da sam ustaša. Reč je o manjoj grupi pristalica Partizana.Pojasnio je ugledni sportski radnik svoje poreklo.- Moj deda po očevoj liniji je iz jednog malog mesta pored Livna, odatle su Ćurkovići. Ja sam Hercegovac, Hrvat, katolik, ali odrastao sam u Jugoslaviji, u multietničkom Mostaru, gde ni za jednog od saigrača nisam znao koje je nacionalnosti. Ovde u Beogradu imao sam lep život, srećan sam i nemam nikakvih problema - zaključio je Ivan Ćurković.

Ipak optimistaVIDEĆETE DRUGI PARTIZAN U VEČITOM DERBIJU!Teško je Ćurkoviću pao poraz Partizana na Vračaru. Ipak, ističe da će biti potpuno druga pesma u večitom derbiju. Za početak, ekipa će biti daleko jača.- Naravno! Biće to druga priča, videćete. Igraćemo sa potpuno drugačijim timom, znate i sami koliko kadrovskih problema smo imali pred meč protiv OFK Beograda. Ekipa koja je izašla na teren na Vračaru nije još nijednom igrala zajedno. Sve će biti daleko bolje u derbiju - optimista je Ćurković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track