SUDIJSKA KOMISIJA: Nije bio penal! Glođović doneo ispravnu odluku!
Foto: Filip Plavčić

Pomoćnik je pogrešio

SUDIJSKA KOMISIJA: Nije bio penal! Glođović doneo ispravnu odluku!

Fudbal -

Na sednici Sudijske komisije FSS koja je održana 3. marta, razmatran je izveštaj posmatrača suđenja utakmice 24.kola Super lige, Partizan – Crvena zvezda, Zdravka Jokića.

Sudijska komisija FSS u sastavu Dušan Mrakić, Zoran Petrović, Mirko Simić, Dragan Radulović i Đorđe Žutić, u potpunosti je prihvatila izveštaj koji je konstatovao pogrešnu procenu pomoćnog sudije Nemanje Petrovića iz 47. minuta, kada je signalizirao ofsajd poziciju igrača FK Partizana.

Sudijska komisija se detaljno bavila situacijom iz 12. minuta, koja se odigrala u šesnaestercu FK Crvene zvezda i u potpunosti je prihvatila zaključak da je sudija Vlado Glođović u pomenutoj situaciji doneo ispravnu odluku, pošto je u navedenoj situaciji bilo elemenata simuliranja igrača FK Partizan.

Sudijska komisija FSS izrazila je negodovanje što je Fudbalski savez Srbije prosledio snimak sa spornim detaljima iz pomenutog meča, odgovornim licima u UEFA, u nameri da se i na taj način eliminišu bilo kakve insinuacije i sumnje po pitanju konačne odluke Sudijske komisije FSS. Takođe, članovi Sudijske komisije FSS odbili su da svojim potpisima overe zapisnik sa donesenim odlukama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track