BURNO U FSS: Karadžić i Kokeza sumnjaju u sudijsku organizaciju zbog derbija
Foto: Dado Đilas

Najavljeno preispitivanje

BURNO U FSS: Karadžić i Kokeza sumnjaju u sudijsku organizaciju zbog derbija

Fudbal -
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić i potpredsednik te organizacije Slaviša Kokeza najavili su danas preispitivanje rada sudijskih organa na sednici Izvršnog odbora saveza.

"Sudijska komisija FSS-a nezavisno je telo naše organizacije koje ima punu autonomnost u donošenju odluka, ali imajući u vidu sve okolnosti prilikom analize spornih dogadjaja sa utakmice izmedju Partizana i Crvene zvezde, odnosno navodne jednoglasne odluke članova komisije i posebno njihove reakcije da ne potpišu zapisnik sa odlukama koje su doneli, postoji osnovana sumnja u rad iste", navodi se u zajedničkom saopštenju Karadžića i Kokeze.

Sudijska komisija je ranije danas objavila da ne želi da potpiše zapisnik o donesenim odlukama, a na sednici je zaključeno da je sudija Vlado Glodjović ispravno postupio kada je odlučio da ne dosudi penal za Partizan, dok je Nemanja Petrović pogrešio kada je pokazao ofsajd kod poništenog gola crno-belih.

"Zbog svega navedenog, a pre svega odsustva obaveze da se pismeno prihvati odgovornost za donesene odluke, rad sudijskih organa FSS-a biće pod lupom članova Izvršnog odbora FSS-a", dodaje se u saopštenju visokih čelnika srpskog saveza.

Zvezda je tu utakmicu dobila sa 2:1 kao gost, a domaćini su bili ogorčeni zbog odluka arbitara. Sednica Izvršnog odbora FSS-a biće održana 4. marta u Sportskom centru u Staroj Pazovi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track